Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřezavání do oblady

Od: dlazdispepa odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem

potřebují nějakym způsobem vyřezat do obkladu pro vypinače a otázka jak

řezačku kupovat nebudu kvůli třem dlaždičkam tudíš jestli mi poradite nějaky fígl či jak se to dělá

děkují

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Pepo,

Kachlík si pečlivě vyměříš a nakreslíš otvor měkkou tužkou.Ze strany smaltu si ostrým hrotem opatrně nakylneruješ(naklepneš dolík) a vrtáš vidiovým vrtákem, samozřejmě bez příklepu ,dirku vedle dirky.Můžeš přitom kápnout trochu vody.Na čistém prkénku to jde hezky bez velkého tlaku.Nakonec prostředek vylomíš.Otvor začistíš odlámaním přebytečných kousků kombinačkami.Není potřeba ko zabrušovat,přijde přikrýt rámečkem-.

JABRAKA

Delal jsem to take tak. Zbytek jsem dobrousil pilnikem na dlazbu. Je pravda, ze pilnim kalinko naruci glazuru an kraji, ale to stejne zakryje zasuvka, nebo vypinac. Doliky jsem vyrabel vetsim vrutem

hodnocení

0x

Vyřezat vodním paprskem řez stál 50,- *jasne*

ladaadal*
hodnocení

0x

Jestli na to nic nemáš, dá se improvizovat. Nakrelit kružnici, obrvtat vidiákem na tvrdé gumě bez příklepu jako když vrtáš do plechu. Pak hrubý pilník nebo sikovky na doštípání. Opatrně aby nepraskla celá. Pokud je to zkraje, dá se vyříznout véčko úhlovkou a doštípat. Nebo si to nakresli a stav se u někoho, kdo ti ty tři díry udělá.

hop®
hodnocení

0x

Flexa a diamantový kotouč za pár pětek, díru z rubu podbrousit, okraje pak dolámat papouškem nebo obyčejnými štípačkami nebo kombinačkami.

Pozor, nedělejte díry moc velké, ať Vám strojek vypínače nezapadne do díry, rámeček musí zůstat na obkladu...

lidus*
hodnocení

0x

Manžel koupil vykružovač na vrtačku, stálo to pár korun a výsledek byl super.Pokud to nebyl kruh řezal vše flexou, nakreslil a flexou řezal velmi opatrně po horní straně dlaždice, pak to narušené místo vyštípal kleštěma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]