Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju pořídit parotěsnou zábranu pod minerální vatu. Na trhu je hodně výrobců a typů izolací a zajímalo by mě, jestli máte nějaké zkušenosti s jejich výběrem, kvalitou a použitím. Důležitá je také cena. Děkuji za odpovědi.
Co se týče tepelných vlastností tak souhlasím že reflexní folie bude lepší. Já jse stál před stejným problémem jakou zvolit a když pominu cenový rozdíl (v mém případě podkrovního bytu asi 10.000,-kč) tak jsem přece jen šel do obyčejné folie, a-to ze dvou důvodů - velké omezení signálu (mobil, wifi, TV dig. anténa atd.) a - bojoval jsem s každým centimetrem do prostoru a u reflexní folie musí být ještě vzduchová mezera mezi záklopem a folií, která ještě sníží prostor a taky to něco stojí navíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.