Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do Polska pro obklady Tubadzin

Od: velkaina odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem,co vědí!

Bydlím u Jičína a nevím,kam nejblíž pro koupelnové obklady z keramičky Tubadzin,druh Majolika.Vzor mě uchvátil,ale v našich podmínkách stává se nedostižným pro svou cenu.Vzhledem k tomu,že koupelny jsou dvě,mohl by se nákup u sousedů vyplatit.

Podaří -li se mi objevit i slušnou sanitu a baterie na tomtéž místě jako kachličky,budu nejštastnější pod Sluncem.

Díky všem dobrým rádcům Ina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Velkaino,nejblíž to máš přes Náchod do Kudova Zdroj(asi 7km za hranicí) nebo kousek dál do Klodzka.Výhodou tržnic těchto těchto městeček je možná platba v naší měně.Ovšem pokud ty dlaždičky na tržišti nenajdeš,budeš muset do klasického sklepa(obchodu) a nejsem si jistý,jestli Ti umožní zaplatit korunami.Jinak současný kurz je asi 6Kč za zlotý. Přeji úspěšný lov.

zakus*
hodnocení

2x

Před lety jsem ze stejného důvodu koupil obklady od Tubadzinu v Kudowe Zdroj. Ušetřil jsem tenkrát 50%. Zavolal jsem tam a zboží objednal. Za 14 dní paní volala, že to přišlo. Zajel jsem tam a vše bylo bez problémů. Teď jsem koukal,že mají zastoupení ve Walbrzychu ,Klodzku nebo v Kamence. Ideálně se vypravit na výlet třeba do Kamenky nebo následně do Walbrzychu udělat nákup a obklady objednat. Málokdy mají vše skladem. V Kamence i ve Walbrzychu se bez problému domluvíte i česky.

hodnocení

0x

Navštiv Castoramu nebo Leroy Merlin a tam ti ji objednají, já jsem tímto ušetřil polovinu. A nejen obklady i lepidla a vše co k tomu je potřeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]