Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,co vědí!
Bydlím u Jičína a nevím,kam nejblíž pro koupelnové obklady z keramičky Tubadzin,druh Majolika.Vzor mě uchvátil,ale v našich podmínkách stává se nedostižným pro svou cenu.Vzhledem k tomu,že koupelny jsou dvě,mohl by se nákup u sousedů vyplatit.
Podaří -li se mi objevit i slušnou sanitu a baterie na tomtéž místě jako kachličky,budu nejštastnější pod Sluncem.
Díky všem dobrým rádcům Ina
Velkaino,nejblíž to máš přes Náchod do Kudova Zdroj(asi 7km za hranicí) nebo kousek dál do Klodzka.Výhodou tržnic těchto těchto městeček je možná platba v naší měně.Ovšem pokud ty dlaždičky na tržišti nenajdeš,budeš muset do klasického sklepa(obchodu) a nejsem si jistý,jestli Ti umožní zaplatit korunami.Jinak současný kurz je asi 6Kč za zlotý. Přeji úspěšný lov.
Před lety jsem ze stejného důvodu koupil obklady od Tubadzinu v Kudowe Zdroj. Ušetřil jsem tenkrát 50%. Zavolal jsem tam a zboží objednal. Za 14 dní paní volala, že to přišlo. Zajel jsem tam a vše bylo bez problémů. Teď jsem koukal,že mají zastoupení ve Walbrzychu ,Klodzku nebo v Kamence. Ideálně se vypravit na výlet třeba do Kamenky nebo následně do Walbrzychu udělat nákup a obklady objednat. Málokdy mají vše skladem. V Kamence i ve Walbrzychu se bez problému domluvíte i česky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.