Nejste přihlášen/a.
Nedávno sem tu řešil jak vyrovnat podlahu.Vše mám v lati,radši sem tam nechal tu z...u škváru než ji vynášet.Přes 60 kyblů by mi dalo zabrat.Nemůžu ale nikde sehnat liapor na dosypání.Co dát místo toho?Potřebuji asi 400 l.Pokoj má 430 x 365.Na dosypání potřebuji 365 x 365 x 3.To že ten nejširší rozměr zmenšil na 365 je těmi 6 latěmi která sou podsypaný,na latě se samo nic sypat nebude.Můžu dát místo toho perlit nebo něco?
Dobrý den,nevím,odkud jste,ale liapor jsem nedávno kupovala ve firmě Allegro v Jinonicích.Specializují se na sádrokartony.
doplněno 07.04.12 09:59:V Brně má pobočku Raab Karcher,ti by mohli mít.
Jsem z Vyškova.Ve stavebninách ho nikde nemaj.Volal jsem do Brna do Bauhausu,říkali že to nemaj,maj jen perlit,teď se dívám na srtánky perlitu a některý jdou použít na dosypání apod.
Já už ho zaplatil tady ve Vyškově,budu cca 5 - 7 dní čekat.Ale stejně momentálně nemám aku utahovák na utahování vrutů na desky který se pak přišroubují.Dosypaný je to raz dva,31 desek po 12 vrutech je taky za chvíli,akorát že teď stojím,nejhorší je snad ale ten bordel - prach kterej je od tá škváry.Samo že mám v obýváku zavřeno ale sem do kuchyně kde mám věci to proleze a je to tu heozný.Do dalších pokojů to naštěstí nejde.Děsím se toho úklidu.
Liapor bych objednal přímo od výrobce, keramzit by měli mít v každém druhém zahradnictví
doplněno 07.04.12 10:11: Já tu škváru vynesl, ze dvou místností
To je Váš názor, pro mě je zas pěkně blbej nápad na to dávat ještě x centimetrů liaporu a dalších vrstev, a tím snižovat průchozí výšku dveří s mojima skoro 2m výšky mi dělají problém 196cm vysoké dveře na WC a koupelny, ještě abych to měl i do ostatních místností.
doplněno 07.04.12 11:18:menšímu člověku to pochopitelně nevadí, navíc já jsem tu podlahu chtěl i částečně zateplit, což si myslím, že škvára moc neumožňuje
Asi takhle.Já tu podlahu musel u dveří zvednout o 4 cm.Ale šlo to protože tam byl schod a teď budou parkety akorát pod prahem.Škváru sem tam radši nechal.Protože kdybych to měl pak všechno dosypávat liaporem tak by byla spotřeba jak s...a.Tak budu dosypávat pokoj na výšku po ty latě (nebo rošt jak chcete) asi 3 cm.Nic se mi nezvedlo.Naprotí dveří sedí lať (rošt) na cihle.To tak musí být.U těch dveří to bylo propadlý jak s...a.Prostě nic sem nesnížil,vyrovnal zem.I tak se mi zdá spotřeba liaporu děsná.Pokoj má 430 x 365.Dosypávat se bude 365 x 365 x 3.Vyšlo mi to na 8 50 l pytlů.To že se bude dosypávat jen 365 místo 430 je těmi latěmi,na ně se nic nesype.Prostě škvára je narvaná pod latěmimezi nimi ale je potřeba ty cca 3 cm dosypat
Už sem to tu jednou psal.Za prvý : Nic zateplovat nemusím.Pode mnou je pokoj.Za druhý : Jakejch X centimetrů? 2 - 3.Prostě se to v tom propadu muselo zvednout.Žádný snižování průchozí výšky dveří se nedělal,copak jsem zvedal práh nebo tak něco? Dveře zůstanou tak jak sou,nebude schod do obyváku kterej tam díky propadu byl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.