Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít výpomoc v domácnosti

Od: emma1* odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenost s paní na výpomoc v domácnosti? Je rozumnější agentura s nemalým poplatkem anebo soukromý inzerát?

Nevíte o někom, kdo by měl zájem o výpomoc v Újezdě nad Lesy? Na co si mám dát pozor při výběru? Díky moc za rady...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co vsechno si pod tou vypomoci predstavujes? A jak pravidelne? To muze byt vse od uklidu, hlidani deti, vyzvedavani deti, zarizovani jinych sluzeb, zahradkareni, nakupovani, ...

Ja si v Praze platim ukrainku, ktera nam jednou tydne uklidi kompletne byt, vypere a vyzehli. Davame ji na ruku bez jakehokoli dokladu 250,-. Nikdy s ni nebyl jediny problem.

Ale mam ji na doporuceni. Takze vzdy se zamerte na reference. Pokud nedokazete zjistit, ze je soukromnik spolehlivy, tak bych si ho do bytu nepustil.

V tom pripade ta zabehnuta firma bude lepsi. Ale nevim, jestli pujde zajistit, aby vzdy posilali stejnou osobu.

qwertz*

Přesně tak, nejleší je zeptat se po známých, jestli o někom dobrém nevědí. Třeba mají tvoji známí dceru, která by si ráda přividělala...

emma1*
hodnocení

Bohužel, tohle bylo první, co jsem zkusila a nic. Nakonec jsem se dostala do řečí, že je pěkná ostuda nezvládat domácnost... Od vcelku mladých lidí. :(

barusha*
hodnocení

0x

A nebo zkuste inzerát na brigádu na www.prace.cz vkládá se tam zdarma...A nějaká holčina bude mít alespoň přilepšení na kapesné. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]