Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chceme snížit strop v místnosti asi o metr pomocí sádrokartonů. Místnost je 3x5m, původní strop je ze čtyř trámů uložených na délku, na nich prkna a na tom hliněná mazanina a seno
. Chtěla bych poprosit, jestli by někdo neporadil, jak rozvrhnout konstrukci z hliníkových profilů a na kolika místech zavěsit atd. Co jsem se dívala, tak se to zavěšuje na nějaké dráty s okem,ale nechápu, jak je to připevněné na konstrukci, opravdu to drží? A taky jakou dát izolaci? Moc děkuji za odpovědi Bibiska
Případně, jestli se dá konstrukce zase rozebrat a příp. částečně použít, kdyby jsme se časem rozhodli udělat celý strop nový ![]()
bibiska,
koukněte na knauf.cz/...
hledejte D112, ale to Vám moc nepomůže, pokud jste to nikdy neviděla dělat. Detaily jsou důležité...
ICQ 55180641, skype: milancukrar
Děkuji za odkaz, ale bohužel se mi to nechce otevřít ani po složité instalaci prohlížeče ![]()
Jen bych se chtěla zeptat, jestli na připevnění těch bočních profilů(tuším UD)se místo zatloukacích hmoždinek dají použít třeba turbošrouby? Díky
A jaké rozestupy mezi zavěšením byste doporučili, můžeme to připevnit jen v místě trámů, takže na každý trám(5m) 5 závěsů? kolik je maximální vzdálenost závěsu od zdi? A můžeme udělat tu vrchní montážní konstrukci jen ze dvou profilů, které povedou pod středními trámy, nebo musí být blíž ke zdi?mezery mezi trámy jsou asi 73 cm a dva z nich jsou uplně u zdi. Díky bibiska
0, 100cm, 200cm, 300cm, 400cm 500cm...to je 6x závěs
od zdi max 10 cm..
další dotaz jsem nepochopil...
ICQ 55180641, skype. milancukrar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.