Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chceme snížit strop v místnosti asi o metr pomocí sádrokartonů. Místnost je 3x5m, původní strop je ze čtyř trámů uložených na délku, na nich prkna a na tom hliněná mazanina a seno . Chtěla bych poprosit, jestli by někdo neporadil, jak rozvrhnout konstrukci z hliníkových profilů a na kolika místech zavěsit atd. Co jsem se dívala, tak se to zavěšuje na nějaké dráty s okem,ale nechápu, jak je to připevněné na konstrukci, opravdu to drží? A taky jakou dát izolaci? Moc děkuji za odpovědi Bibiska
Případně, jestli se dá konstrukce zase rozebrat a příp. částečně použít, kdyby jsme se časem rozhodli udělat celý strop nový
bibiska,
koukněte na knauf.cz/...
hledejte D112, ale to Vám moc nepomůže, pokud jste to nikdy neviděla dělat. Detaily jsou důležité...
ICQ 55180641, skype: milancukrar
Děkuji za odkaz, ale bohužel se mi to nechce otevřít ani po složité instalaci prohlížeče
Jen bych se chtěla zeptat, jestli na připevnění těch bočních profilů(tuším UD)se místo zatloukacích hmoždinek dají použít třeba turbošrouby? Díky
A jaké rozestupy mezi zavěšením byste doporučili, můžeme to připevnit jen v místě trámů, takže na každý trám(5m) 5 závěsů? kolik je maximální vzdálenost závěsu od zdi? A můžeme udělat tu vrchní montážní konstrukci jen ze dvou profilů, které povedou pod středními trámy, nebo musí být blíž ke zdi?mezery mezi trámy jsou asi 73 cm a dva z nich jsou uplně u zdi. Díky bibiska
0, 100cm, 200cm, 300cm, 400cm 500cm...to je 6x závěs
od zdi max 10 cm..
další dotaz jsem nepochopil...
ICQ 55180641, skype. milancukrar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.