Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budou mi dělat novou zděnou koupelnu.Chtěla bych teplou barvičku.Mám ráda oranžovou.Můžete mi poradit jaká kombinace by se hodila.nechci mit čistě jen oranžovou.děkuji.
Zeleno-oranžovou koupelnu měli teď v "jak se staví dům" - minulý nebo předminulý týden na Primě. Mě se to teda docela líbilo, ale ten designér jim to docela zkritizoval.
Já bych buď udělala různé odstíny oranžové, nebo oranžovo-bílou, a myslím, že by k tomu šla i šedivá.
Je to ale věc vkusu, přemýšlejte o tom, že do té koupelny budete chodit třeba 30 let Tak aby se Vám to líbilo i potom
zkuste se podívat tady: sanita.cz/...
Třeba tam bude někde správně oranžová, kterou hledáte i v kombinaci s jinou barvou.
David
ahoj, přidávám se k pisateli , který doporučuje bílou a žlutou, má to jedna moje dcera , rohovou vanu a barvy nakombinované v tomto sledu. Moje koupelna je v barvách smetanová s tmavě modrou a je to hezké. JInak musím na sebe prozradit že zařizování bytu a taky přestavby je moje hoby. V životě jsme mnohokrát předělávali celé byty , včetně koupelen a kuchyní. A dnes je to jednoduší , protože je všechno na co si člověk vzpomene. Ale musí na to být peníz a né malý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.