Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oranžové obklady - jaká kombinace?

Od: sarka222 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, budou mi dělat novou zděnou koupelnu.Chtěla bych teplou barvičku.Mám ráda oranžovou.Můžete mi poradit jaká kombinace by se hodila.nechci mit čistě jen oranžovou.děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

1x

já říkám hnědá...pokud to nechce mít jako u kolotočů.

repkin*

Já mám zeleno hnědou, nikdo mi to nevěřil, ale ted mi to všichni chválej, takže bych se kombinace oranžová+zelená vůbec nebránil. Poslal bych foto ale v reálu to vypadá líp jak na fotce.

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím, oranžovou s bílou a okrovou (žlutou). Jen návrh, ostatní určitě taky napíší svůj názor.*smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Hraskove zelená.Nebo kremova (capucino ).
cocinkamichalka*

Zeleno-oranžovou koupelnu měli teď v "jak se staví dům" - minulý nebo předminulý týden na Primě. Mě se to teda docela líbilo, ale ten designér jim to docela zkritizoval.

Já bych buď udělala různé odstíny oranžové, nebo oranžovo-bílou, a myslím, že by k tomu šla i šedivá.

Je to ale věc vkusu, přemýšlejte o tom, že do té koupelny budete chodit třeba 30 let :) Tak aby se Vám to líbilo i potom :)

mil®
hodnocení

0x

Mám novou koupelnu, teda spíš koupelničku, se sprchovým koutem v oranžovo-bílé kombinaci.

sargo*
hodnocení

0x

Oranžová vypadá náramně dobře s modrou, ale taky se zelenou - chce to, aby byly obě stejně syté. Záleží na odvaze :-D

Když se podíváte do nějaké vzorkovny, oranžovou tam mívají s další barvou ve stejném stylu, tak uvidíte :)

(Bílá je nuda *andel*)

dahol*
hodnocení

0x

zkuste se podívat tady: sanita.cz/...

Třeba tam bude někde správně oranžová, kterou hledáte i v kombinaci s jinou barvou.

David

sarka222
hodnocení

děkuji za stránky, některý koupelny se mi moc libi.

korina*
hodnocení

0x

ahoj, přidávám se k pisateli , který doporučuje bílou a žlutou, má to jedna moje dcera , rohovou vanu a barvy nakombinované v tomto sledu. Moje koupelna je v barvách smetanová s tmavě modrou a je to hezké. JInak musím na sebe prozradit že zařizování bytu a taky přestavby je moje hoby. V životě jsme mnohokrát předělávali celé byty , včetně koupelen a kuchyní. A dnes je to jednoduší , protože je všechno na co si člověk vzpomene. Ale musí na to být peníz a né malý...

sarka222
hodnocení

Děkuji vám.mě se libi oranžová se šedou.Žlutá by se mi taky libila, ale aby to nebylo jak na kolotoči.jsme sice mladý třicetiletý ale za 30-40let budem duchodci aby se nam to libilo.

imsorry*
hodnocení

0x

No rozodně bílou... a do toho trochu zelené. Super *palec*

jarcca
hodnocení

0x

My máme koupelnu taky oranžovou. Stěny jsou sytě oranžové, strop je okrově žlutý, dlažba na zemi tmavě zelená žíhaná. Vana, umyvadlo bílé. A je to paráda. I když se nesvítí, vypadá to jak kdyby se svítilo. Několikrát už jsem chodila zbytečně zhasínat. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]