Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parotěska až k hřebenu nebo jen pod kleštiny?

Od: krosina* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím Vás o radu. Buduju si podkroví a právě natahuju reflexní parotěsnou zábranu. Profily budu připevňovat pomocí přímých závěsů. Nevím si ale rady s tím, jestli natáhnout parotěsku uplně nahoru pod hřeben, nebo stačí pouze pod kleštiny a pak samozřejmě přes ně? Díky za odpověď, Luboš

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Váš dotaz je nějak divný, nebo jsem nepochopil...

Parotěsku dáte na teplou stranu..

vidíte folii na obrázcích?

cukrar.rajce.idnes.cz/...

doplněno 03.04.12 20:23:

Jistěže "A", páč kleštiny budou vidět...

pokud ale budou nebudou vidět, páč tam dáte podhled, pak nechápu proč je vata až nahoru do špice...

kolik je od kleštin do špice..

doplněno 03.04.12 20:45:

ach jo,,

tak varianta "B"

mildagsxr*

Zdravím,

asi hloupý dotaz, ale pokud je na teplé straně, například pod SDK umístěna parotěsná fólie, pak by se vlhko do izolace dostat nemělo, samozřejmě vzniká kondenzací na rosném bodu, ale nevím, jaká jestli je to tkaové množství, jako např vlhko vznikající v místnosti. na půdu jsem nad vatu udělal fošnový záklop, ale dá se říct ledabyle a jsou přítomny mezery mezi fošnama, což by mohlo na odvětrání vaty stačit?

Mildo, žádná parotěska není 100% těsná, opravdu se hodně liší dle kvality,

Několikrát jsem přečetl text, ale žádnou hloupou otázku jsem nenašel...

což by mohlo na odvětrání vaty stačit?*** ano bude to stačit, ale musíte mít odvětrávaný prostor nad tím..aby odešel kondenzát mimo prostor stavby.

krosina*
hodnocení

Jde mi o tohle (viz obrázek). Jestli je lepší udělat to způsobem za A nebo za B

Parotěska až k hřebenu nebo jen pod kleštiny?

krosina*
hodnocení

kleštiny vidět nebudou, na nich bude podhled. Od kleštin do špice je cca60cm

krosina*
hodnocení

co ach jo?!?

repkin*

Milan Vám poslal odkaz s obrázkem, jak to má být, pokud kleštiny krovu nebudou vidět, proto ach jo. ;)

skipi*
hodnocení

0x

B je správně;)

+nejlépe mít odvětrán prostor pod hřebenem,ale není nutnost...

doplněno 04.04.12 07:01:

pokud ovšem chcete mít v interiéru jako ozdobu kleštiny tak varianta A...

krosina*
04.04.12 12:50
hodnocení

0x

díky všem

krosina*
hodnocení

Ještě se zeptám, při záklopu sádrokartonem začínám nejdříve stropem a pak se teprve zaklopí šikminy je to tak? díky za odpověď

obojí je možné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]