Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pach po cigaretovém kouři

Od: zoozahada® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, koupili jsme domek a v jedné místnosti je příšerně cítit pach po cigaretovém kouři. Přestože jsme vymalovali a místnost je neustále větrána, nic nepomahá. Poradí někdo, jak se této nepříjemnosti zbavit? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

A co je na podlaze? Není tam nějaký jekor nebo nalepený koberec? Je divné, že malováním se pach neztratil.Pak jedině nějaká desinfekce .

hodnocení

Podlaha je vyklizená až na betonový podklad, ale jsou tam ještě vestavěné skříně. Pravdu bude mít asi "jumba".

jumba
hodnocení

0x

U příbuzných museli otlouci omítky, nic jiného nepomohlo. Nejdříve to oškrábali, vymalovali, ale puch zůstal stejně.Tak museli otlouci stěny a udělat novou omítku. Pak to už nesmrdělo.

hahanaj*

ano ,pokud v místnosti bydlel silný kuřák, který to denně několik let "udil "tak to asi bude nutné jak píše jumba

repkin*

Ale počítejte s tím, že to bude investice.

hodnocení

0x

vestavěné skříně také krásně načichnou nejdříve bych zkusil ty skříně demontovat a dát do stodoly

des*

Známí koupili hospodu a předělali ji na obytný dům.Tam co byl šenk,všechno otloukli a zapravili bezvýsledně.Smrdí to tam furt.

pravnik*
hodnocení

0x
Koupil jsem byt po kuřákovi, vymaloval jsem a důkladně umyl okna a dveře, na velký mělký talíř jsem do každé místnosti nalil ocet a po dobu cca 1 měsíce jsem jej tam co týden doplňoval. Po zhruba 2 měsících už byl cítit jen ocet, vylil jsem ho a zapaloval jsem tam vonné svíčky. Teď je vše v pořádku, pravda tak po půl roce, kdy byt nebyl obývaný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]