Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr povlečení na jednolůžko

Od: tereska odpovědí: 6 změna:

Prosím o rychlou odpověď. Zrovna objednávám povlečení a nevím jaký je klasický rozměr povlečení na peřinu a prostěradlo na jedno lůžko. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No, "klasický rozměr" je u každého jiný. Vím, že třeba v IKEA je "klasický" povlak 150x200 a polštář 50x60 cm. V JYSK rozměr polštáře 70x80 atd... U nás "klasicky" je to fakt 140x200 a 90x70, ale záleží, od koho máte přikrývky a polštáře, protože pro každého je klasika trochu jiná. Já se napříkald ještě pamatuju na duchny plněné peřím u babičky - a to byly polštáře 90x90. To taky byla klasika, už je ale dávno, to už se dneska nedělá :).

zmatenka, je to přesně tak! *palec*Je to podle toho, od jakého výrobce je deka a polštář.

hahanaj*
hodnocení

0x

140x200 povlečení

100x200 prostěradlo- napínací

hodnocení

0x

peřina 140 x 200cm

polštář 70 x 90cm

doplněno 02.04.12 20:09:

prostěradlo napínací záleží jak velkou máte matraci 90x200 , 100x200,

repkin*
hodnocení

0x

výrobce peřin doporučuju Dadka Vracov, mám prodlouženou 140x220 a paráda, povlečení jsem kupoval v Jysku, občas mají akce

hahanaj*
hodnocení

0x

hlavně si objednej takové ´, aby ti to dobře velikostí pasovalo na tvou deku /peřinu/ a polštář a o tom to vše je ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]