Nejste přihlášen/a.
Hezký den přeju všem, chtěl jsem se zeptat. Pořídili jsme si byt a chceme si ho s manželkou vymalovat. Předchozí majitel maloval primalexem, my máme vyhlídnuté barvy od CAPAROLu. Můj dozat je, nemáte s tím někdo zkušenost? Máme to nejprve penetrovat a pak až malovat? Snažil jsem se to někde vyčíst, ale jsem z toho zmatený ...
Jen tak mimo, máte někdo zkušenost s CAPAROLEM?
PS. jedná se o byt v paneláku.
Předem díky za info.
S malířskými barvami Caparol pracuji a doporučuji předem napenetrovat(Caparol má v sortimentu dobrou penetraci-jde vlastně o systémovou věc). Předejde se tak zbytečným problémům při malování. Co se barev samotných týká jsem s nimi spokojen. Není to tak že zastávám to čím se živím ale dle zkušeností a porovnání s jinými značkami (v praxi) mě přijdou dost kvalitní...
Pokud chceš malovat kvalitními interierovými barvami,předpokládá to předem seškrabat staré nátěry.Podle mých zkušeností je po seškrabání starých nátěrů stěna zůstane homogenní a je lépe ředěnou barvou provést první nátěr,který nejlépe nahradí penetraci.Některé penetrační prostředky jsou určeny k jiným účelům.Spíš by uškodily jako prospěly.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.