hurikáne, jedině výměnou skla,,,taky jsem to absolvoval...
je to prostě natavané na skle...
doplněno 01.04.12 21:19:
taky na nových dverích?
Já taky. nakopal bych se do zadečku,,,ale nejde to, tak jsem si odpustil...
hurikan*
Děkuji za odpověd ale to j ste mě nepotěšil to okno je půl roku nové ,předeláváme starší barák a někdo z řemeslníků tam něco řezal zjistil jsem to až ted.
xpj*
Já jsem si takhle oprskal půlku úplně nově obloženého záchodu. Nejdřív jsem si nakopal, pak objednal dlaždice a teď čekám na příhodnou dobu, kdy poprskané vyměním.
Dobrý den, pokud myslíte takové malé černé tečky na skle, napříkad od úhlové brusky, tak ty ze skla bohužel neodstraníte. Jedná se o kousky kovu, které se zapekly do skla.
Loni jsem byl na stavbě kde stavitel pozval suprový uklízečky se špachtlema na okna doškrábali to úplně totálně, rejpance, že by si o to člověk nehet zlmoil. Pak pozvali frajera kterej to rozleštil. Co si pamatuju tak chtěl asi 2,5 tis za tabuli, ale tam jsou plachty 2,5 x 2,5 m .
Jak už bylo několikrát psáno, odstranit asi nelze. I já blb jsem u zákazníka měnil záchodovou mísu i část obkladu...
instalater*
hop - přiznám se . S tou záchodovou mísou v tom nejseš sám . Stálo mne to asi 1800,- Nejhorší na tom je že jsem to viděl že to tak dopadne. Ale ruce byly rychlejší než mozek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.