Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prskance od rozbrušovačky na skle

Od: hurikan* odpovědí: 16 změna:

Dobnrý večer, chtěl bych se zeptat čím by se daly odstranit ze skla prskance od rozbrušovačky . Děkuji za odpověd.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak jak píše Milan. Čímkoliv to budete brousit, tak už to nebude průhledné.

Možná brusný papír zrnitost 5000 a pod vodou, ale i tak to nebude ono.

doplněno 01.04.12 21:17:

Cokoliv budete zkoušet, tak nejdřív někde na kousku na kraji skla.

hodnocení

1x

hurikáne, jedině výměnou skla,,,taky jsem to absolvoval...

je to prostě natavané na skle...

doplněno 01.04.12 21:19:

taky na nových dverích?

Já taky. nakopal bych se do zadečku,,,ale nejde to, tak jsem si odpustil...

:)

hurikan*
hodnocení

Děkuji za odpověd ale to j ste mě nepotěšil to okno je půl roku nové ,předeláváme starší barák a někdo z řemeslníků tam něco řezal zjistil jsem to až ted.

xpj*

Já jsem si takhle oprskal půlku úplně nově obloženého záchodu. Nejdřív jsem si nakopal, pak objednal dlaždice a teď čekám na příhodnou dobu, kdy poprskané vyměním.

solenza*
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud myslíte takové malé černé tečky na skle, napříkad od úhlové brusky, tak ty ze skla bohužel neodstraníte. Jedná se o kousky kovu, které se zapekly do skla.

hodnocení

0x

nejlépe změřit sklo nechat udělat a vymněnit

hurikan*
01.04.12 21:23
hodnocení

*plac**plac*

buss
hodnocení

0x

Stínítka obrazovek se vybrušovaly, leštily pemzou a litinocou plotničkou...

hurikan*
hodnocení

nevím co to je? a pomůže to?

nové sklo,je to zapečené,to nedostanete a po čase to začne i delat rez,takhle jsem si zničil jednou sklo i na autě,bohužel neopravitelné

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Posílám fotografii odstraňovače okují ze skla. Věřte , že to je jediný možný způsob. kumbar.eu/...

tomcat35*
hodnocení

0x

Stalo se mi to na franc. oknech, vzal jsem měkkou špachtli a zapečený kov jsem ze skla dostal, ale ďubky ve skle zůstanou, jen to není už tak vidět.

hodnocení

0x

to jsem si myslel, že si nakopáno do zadečku zasloužím jenom já...

robin1*
hodnocení

0x

Loni jsem byl na stavbě kde stavitel pozval suprový uklízečky se špachtlema na okna doškrábali to úplně totálně, rejpance, že by si o to člověk nehet zlmoil. Pak pozvali frajera kterej to rozleštil. Co si pamatuju tak chtěl asi 2,5 tis za tabuli, ale tam jsou plachty 2,5 x 2,5 m .

hop®
hodnocení

0x

Jak už bylo několikrát psáno, odstranit asi nelze. I já blb jsem u zákazníka měnil záchodovou mísu i část obkladu...*zed*

instalater*

hop - přiznám se . S tou záchodovou mísou v tom nejseš sám . Stálo mne to asi 1800,- Nejhorší na tom je že jsem to viděl že to tak dopadne. Ale ruce byly rychlejší než mozek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]