Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohebný tubusový světlovod FAKRO SLT 350

Od: tommas25 odpovědí: 5 změna:

Má někdo zkušenost se světlovodama od firmy FAKRO? Nebo nějáke poznatky které by mne mohli odradit od koupi?

DIKY

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrá věc ale než se rozhodnete pro koupi tak se zeptejte jak mají vyřešenou kondenzaci vlhkosti v tubusu.Tyto novoty pochází z míst kde nemají zimu.Z toho pyne že zůstal opomenut faktor kondenzace vzdušné vlhkosti v zimním období.Protože jse pohybuji 25 let po stavbách tak jsem viděl jak z takového světlovodu kape voda.Takže ano ale jen pokud mají vyřešen střešní prvek průchodka střechou s dokonalou izolací .

tommas25
hodnocení

Děkuji za připomínku...

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Doma mám světlovod od veluxu a nemůžu si stěžovat. Co se týče vzdušné vlhkosti , tak nic. Žádný kondenz. Je ale fakt , že na každém baráku se to projevuje jinak. Já mám například půdu , kterou tubus prochází zateplenou. Na stavbách jsem si všimnul , že tubusy zateplují . Omotávají vatou a dávají hliníkovou parozábranu ( sádrokartonáři) .

tommas25

Děkuji taky jsem přemýšlel, že bych ho omotal vatou. Světlovod od Veluxu je jiste dobrý ale ta cena je moc vysoká na nás.

pepeee*
hodnocení

0x

máte někdo další zkušenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]