Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost se světlovodama od firmy FAKRO? Nebo nějáke poznatky které by mne mohli odradit od koupi?
DIKY
Dobrá věc ale než se rozhodnete pro koupi tak se zeptejte jak mají vyřešenou kondenzaci vlhkosti v tubusu.Tyto novoty pochází z míst kde nemají zimu.Z toho pyne že zůstal opomenut faktor kondenzace vzdušné vlhkosti v zimním období.Protože jse pohybuji 25 let po stavbách tak jsem viděl jak z takového světlovodu kape voda.Takže ano ale jen pokud mají vyřešen střešní prvek průchodka střechou s dokonalou izolací .
Zdravím. Doma mám světlovod od veluxu a nemůžu si stěžovat. Co se týče vzdušné vlhkosti , tak nic. Žádný kondenz. Je ale fakt , že na každém baráku se to projevuje jinak. Já mám například půdu , kterou tubus prochází zateplenou. Na stavbách jsem si všimnul , že tubusy zateplují . Omotávají vatou a dávají hliníkovou parozábranu ( sádrokartonáři) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.