Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer
Mám na vás prosbičku potřeboval bych vědět (odhadem) na kolik Kč může vyjít tenhle nábytek...
Jen tak pro představu
PS:skříňi chybí dveře ty tam jinak samozřejmě chci
Materiál lamino dekor ořech
Zadej si poptávku na AAApoptávka, dej tam nákres a svoji představu o ceně. Tohle se dá v pohodě pořídit do cca 7.000,- i se šuplíky.
to jsem také udělal za dnešek 2 nabídky. cena 10tis. to mi přijde tedy hodně... koukal jsem se v obchodě a 1m2 lamina stojí 319,- Kč
Nebudu komentovat celkovou cenu pokud není nějaká naprosto nesmyslná, neb jsem to nikdy nedělal a dělat nebudu. Každej truhlář si to počítá podle sebe a tedy každýmu vyjde jiná cena.
Jinak cena m2 lamina je jednou z několika položek celkový ceny a absolutně se podle ní nedá spočítat konečná cena.
Ale cena skříní se neskládá jen z ceny lamina "v obchodě" x m2!je to i práce kolem, stroje, doprava, záruka na výrobek, montáž a i nižší DPH pokud to je vestavba ...
Právě proto jsem ti psal, abys do poptávky uvedl svoji cenu. Samozřejmě se nejdřív ozvou ti, kteří ti nabídnou cenu vyšší. Ale určitě se ozve někdo, kdo to za tu cenu udělá. A nezapomeň tam uvést, že požaduješ tuto cenu i s dopravou. Já potřeboval kuchyňskou linku, stejnou jako jsem už měl. Ale obchod, kde jsem tu první kupoval mi mezitím zrušili, Cena byla asi 12.500,- v základu. Tak jsem zadal poptávku s přesným nákresem s požadovanou cenou 12.000,- s dopravou. Nejdřív přišly nabídky na 18 a 20 tisíc a nakonec to dopadlo tak, že mám linku přesně podle svých představ. K té původní představě jsem přidal navíc šuplíky, dvě samostatné skříňky a pak jsem se ještě dohodl na obou nových dveřích ke kuchyňské skříni i s výměnou a cca 2m2 lamina nad linku. Celková cena byla cca 13.500,-. A to u mě několikrát byli, aby ověřili správnou barvu, aby si sami změřili dveře a lišty kolem atd. Byla to pražská firma a nabízely se i firmy z Moravy, které byly ochotny akceptovat moji cenu. Ale ty jsem odmítl právě z toho důvodu, že jsem chtěl, aby si to změřili sami.
To je tak za 70 až 90 tisíc. Truhlář je drahý. Nedávno jsme poptávali nábytek na chatu, za stejnou částku by jsme pořídili další chatu. Skoro lepší bylo nakreslit a nechat udělat stavebnici.
Tyhle dvě věci za 70 000 Kč, neřkuli za 90 000 Kč? To jako má být vtip?
Jestli za to někdo dá devět pětek tak se oblíkám, vstávám z postele a ráno to budu mít připravený k odvozu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.