Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Dnes jsem položil novou/renovoval Ipu lepenku na balkon (cca 7x2 metru).Žádnou dlažbu už tam asi 20 let nedávám nechávám to volně jen pokládáme takové ty umělé zelené koberce/trávníky a učel to splnuje.Jen nám to často vítr nazvedává.Chtěl bych to trochu změnit a dát tam něco?nevím co?Myslím že dnes toho dělají už dost jen o tom všem nevím.Nechci nic na pevno ani drahého.Viděl jsme nějaké pochozí rošty ale stálo to docela oopravdu dot peněz.
Nemá někdo nějaký tip nebo doporučení z vlastní zkušenosti co tam dát?
díky Petr
Nevím, zda jsem správně porozuměla otázce. Máte balkon, kde máte na podlaze IPU. Co na ní dát, aby se na balkoně, dalo chodit a bylo to příjemné na nohy. Nesmí to být drahé. Na chalupě používáme tuto rohož, jak tomu říkám já. Prodává se na metráž. Není drahá. V obchodech mají něco podobného, před vchodem. Dává se to i na klouzající dlažbu. Krásně přilne, pevné, příjemné na nohy. Šedé. Jen můj názor
doplněno 01.04.12 15:19:Údržba bez problémů, vyluxuje se.
doplněno 01.04.12 18:16:Jen pro informaci, obchody to mají před vchodem v létě v zimě, nikdo s tím nehne. Vítr, déšť sníh. Síla je 1 cm.
Dobrý den.Děkuju za info.Určitě to je řešení ale jak už jsem psal doposud tam máme takové ty umělé koberce na způsob trávníku a je to vlastně obdobné.Není to špatné ale fokukne vítr a lítá to.I když je to docela dobře zatěžkané.Myslel jsme něco jiného.Někde jsem viděl třeba takové pokládkové dlaždice plastové nebo dřevěné na spodku na gumových nožičkách.ale nemohu najít..
I tak Vám moc děkuju
s pozdravem Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.