Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co položit na IPU aby se dalo po ní chodit

Od: petr111* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Dnes jsem položil novou/renovoval Ipu lepenku na balkon (cca 7x2 metru).Žádnou dlažbu už tam asi 20 let nedávám nechávám to volně jen pokládáme takové ty umělé zelené koberce/trávníky a učel to splnuje.Jen nám to často vítr nazvedává.Chtěl bych to trochu změnit a dát tam něco?nevím co?Myslím že dnes toho dělají už dost jen o tom všem nevím.Nechci nic na pevno ani drahého.Viděl jsme nějaké pochozí rošty ale stálo to docela oopravdu dot peněz.

Nemá někdo nějaký tip nebo doporučení z vlastní zkušenosti co tam dát?

díky Petr

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

měl jsem to obdobně ,ipu jsem převařil ještě modifikovaným pásem,nandal gumové terče a na to betonovou dlažbu 50x 50cm,a je klid-i když balkon 3*4 m vyšel na cca 11tis

hodnocení

0x

Nevím, zda jsem správně porozuměla otázce. Máte balkon, kde máte na podlaze IPU. Co na ní dát, aby se na balkoně, dalo chodit a bylo to příjemné na nohy. Nesmí to být drahé. Na chalupě používáme tuto rohož, jak tomu říkám já. Prodává se na metráž. Není drahá. V obchodech mají něco podobného, před vchodem. Dává se to i na klouzající dlažbu. Krásně přilne, pevné, příjemné na nohy. Šedé. Jen můj názor

doplněno 01.04.12 15:19:

Údržba bez problémů, vyluxuje se.

doplněno 01.04.12 18:16:

Jen pro informaci, obchody to mají před vchodem v létě v zimě, nikdo s tím nehne. Vítr, déšť sníh. Síla je 1 cm.

Co položit na IPU aby se dalo po ní chodit

hodnocení

0x

Zadní strana rohože je tmavá a hladká.

Co položit na IPU aby se dalo po ní chodit #2
petr1111
hodnocení

Dobrý den.Děkuju za info.Určitě to je řešení ale jak už jsem psal doposud tam máme takové ty umělé koberce na způsob trávníku a je to vlastně obdobné.Není to špatné ale fokukne vítr a lítá to.I když je to docela dobře zatěžkané.Myslel jsme něco jiného.Někde jsem viděl třeba takové pokládkové dlaždice plastové nebo dřevěné na spodku na gumových nožičkách.ale nemohu najít..

I tak Vám moc děkuju

s pozdravem Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]