Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlinikový žebřík z Polska

Od: jvn® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chtěl bych si pořídit k baráčku hlinikový žebřík a do oka mi padla nabídka z AUKRO.CZ , Hlinikový žebřík 3x11 Hofmann Systems za cenu 1999,- + doprava.

Chtěl bych se zeptat zda někdo má s tímto výrobkem zkušenosti, jaká je stabilita, kvalita a zda při použití v jeho max. délce 759cm se nebude prohýbat a bude stabilní při zatížení osobou váhy 100kg. Udávaná nosnost je 150kg.

Případně zda je v podobné cenové relaci cca 2000kč nějaký lepší, kvalitnější žebřík s dosahem 7.5m

Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

výrobky z Polska = *blee**zed*

jkr®

Po zkušenosti s polskými kuřaty, tresčími játry (kde je více oleje než jater pochybné kvality) se mi při čemkoliv z Polska dělá trochu mdlo.

Výrobkům z Poska nevěřím, proto je ze zásady nekupuji, toť můj názor, ale netvrdím, že ten žebřík je OK, třeba vám ho někdo vychválí.

Zvlášť u žebříku bych na penězích nešetřil.

majsterjoe*

A vyrobky z ciny taky, ne? *smich*

LIDI, nelze pausalizovat. *ee*

jabraka*
hodnocení

1x

N a zahradě jsem měl několik let žebřík 3 x 7 naší výroby.Stál něco přes 3000.-Protože jsem se spolehl,že se nekrade,jednoho dne jsem ho neměl.Už jsem se několikrát rozhlížel,třeba v OBI,byl tam za 2700.To bych ho z Polska určitě nekoupil.

JABRAKA

hodnocení

0x

Díval jste se na Hliníkové žebříky v Globusu? Když je Akce, tak je sleva i 400,- Kč. Jsou se zárukou a kvalitní. Cenově se určitě vyrovnají . Do Polska, musíte také ještě připočítat cestu.

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Pokud se nebojíte zranění způsobené pádem jděte do toho.osobně mám pro svoji potřebu PROFI žebřík. za 6.500,- (r.v.2005) s pracovní výškou 8,2 m a také to není dobrý pocit když jsem až nahoře.

kecal
hodnocení

0x

Všechny tyto levné žebříky at uz v polsku nebo v obchodech u nás nestojí za nic.Stupačky nejsou přivařené k nosníku ale jen po stranách roznýtované.Takže nic moc.Čím jste výše,tím se žebřík víc kolíbá.Stabilita mizerná.Nejkvalitnější jsou svařované žebříky.Jeden výrobce je ve Vrchlabí,posílá je i spedicí.Jsou sice dražší,ale lepší je si koupit kvalitní žebřík na celej život než se zabít na nějakém nýtovaném šmejdu.

kecal

Svařované žebříky:*smich* SWS Jindřich Tauchman Jilemnice

jvn®
hodnocení

to je cenově úplně někde jinde :)

Nakonec jsem koupil žebřík 3x11 od výrobce ALVE ČR, splňuje normu EN131, dovolené zatížení 150kg za cenu 2.770,-kč včetně stabilizační příčky.

Myslím že za ty peníze a český výrobce bohatě stačí. K baráku stejně ho použiju jako 1*11 nebo štafle :)

ladaadal*
hodnocení

0x

jvn - dobrá volba, mám ho třetím rokem a jsem spokojenej.

jirkak11
hodnocení

0x

Dobrý den.Teď dávám na aukro použitý žebřík HOFMANN.Byl sem s ním velmi spokojen cca 5x použit.Stabilita je dobrá.Žebřík prodávám za 1200,-Kč z důvodu stěhování.Mů nick na aukro je jirkak11.S pozdravem Jiří Kronďák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]