Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych si pořídit k baráčku hlinikový žebřík a do oka mi padla nabídka z AUKRO.CZ , Hlinikový žebřík 3x11 Hofmann Systems za cenu 1999,- + doprava.
Chtěl bych se zeptat zda někdo má s tímto výrobkem zkušenosti, jaká je stabilita, kvalita a zda při použití v jeho max. délce 759cm se nebude prohýbat a bude stabilní při zatížení osobou váhy 100kg. Udávaná nosnost je 150kg.
Případně zda je v podobné cenové relaci cca 2000kč nějaký lepší, kvalitnější žebřík s dosahem 7.5m
Děkuji za odpovědi
Po zkušenosti s polskými kuřaty, tresčími játry (kde je více oleje než jater pochybné kvality) se mi při čemkoliv z Polska dělá trochu mdlo.
Výrobkům z Poska nevěřím, proto je ze zásady nekupuji, toť můj názor, ale netvrdím, že ten žebřík je OK, třeba vám ho někdo vychválí.
Zvlášť u žebříku bych na penězích nešetřil.
Díval jste se na Hliníkové žebříky v Globusu? Když je Akce, tak je sleva i 400,- Kč. Jsou se zárukou a kvalitní. Cenově se určitě vyrovnají . Do Polska, musíte také ještě připočítat cestu.
Všechny tyto levné žebříky at uz v polsku nebo v obchodech u nás nestojí za nic.Stupačky nejsou přivařené k nosníku ale jen po stranách roznýtované.Takže nic moc.Čím jste výše,tím se žebřík víc kolíbá.Stabilita mizerná.Nejkvalitnější jsou svařované žebříky.Jeden výrobce je ve Vrchlabí,posílá je i spedicí.Jsou sice dražší,ale lepší je si koupit kvalitní žebřík na celej život než se zabít na nějakém nýtovaném šmejdu.
to je cenově úplně někde jinde ![]()
Nakonec jsem koupil žebřík 3x11 od výrobce ALVE ČR, splňuje normu EN131, dovolené zatížení 150kg za cenu 2.770,-kč včetně stabilizační příčky.
Myslím že za ty peníze a český výrobce bohatě stačí. K baráku stejně ho použiju jako 1*11 nebo štafle ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.