Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo nevíte jak se tento zámek jmenuje, popřípadě jak bych ho mohl šetrně rozdělat, když nemám klíč. Děkuji
souhlasím s viky... až na ten řez
doplněno 31.03.12 10:33:ale mám takový dojem, že už ten zámek je volně, a na něm visí ta skoba. Až ho nějaký šikulka otevře, možná i sponkou, tak zůstane očko originál v celku...
Je to krásná stará kovářská práce. Na delší dobu naložit a občas s ním zkusit pohnout, aby se kapalina dostala zase o kousek dál. Dneska je jemných nástrojů na otevření dost, záleží jaký je profil klíče, ten na fotce není vidět.
Pokud chcete zámek odemknout a nejde Vám to, zašel bych s tím k zámečníkovi. Po názvu tohoto zámku se Vám zkusím podívat v práci, máme tam takovou šikovnou knížku.
Dobrý den. Nevím, jak se zámek jmenuje. Flexkou uříznout smyčku, tam kde je připevněn zámek, někde u vrat, co nejdál od zámku. Zámek namočit první do petroleje a nechat dlouho, dlouho namočený. Po dlouhé době, kdy petrolej trochu promaže a uvolní vnitřnosti zámku, ho dát starému kasaři. Ten co dokáže otevřít, staré káči. Většinou jsou to starý zámečníci. Ten si poradí. Jen můj názor.
doplněno 31.03.12 09:51:Je to pěkný kousek.
doplněno 31.03.12 09:55:Tady uříznout, jen můj názor.
doplněno 31.03.12 10:52:Hejkal, to napsal správně. To mi nedošlo, že zámek už není přidělaný. Stačí skenici, malou od okurek, dolů zámek, zalít petrolejem a skobu nechat koukat nahoru. Sklenici dát někam do regálu. Za nějaký čas, stačí jen vytáhnout skobu a zámkem trochu hýbat. Nechat dál namočený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.