Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Před měsícem nám firma namontovala plastová okna,u jednoho z nich teď začalo když ho chci úplně otevřít jakoby vrzat asi těsnění,nic jiného mne nanepadá. Poradí mi někdo co s tím? Díky předem za rady.
Jediná možná reakce je reklamovat. Páč ani vy nevíte co to vrže. Jak pak chcete poradit? Těsnění nemůže vrzat, jen něco co se pohybuje. Musí se pozorně sledovat odkud vrzání vzniká.
Já jsem to právě sledovala, když ho otevírám celé, je to jako by se těsnění po straně namačkávalo na rám okna. Myslela jsem, jestli není třeba možné okno nějak seřídit. Když nám je namontovali, tak je prý dočesně seřídili, s tím, že si ještě musí"sednout", Ještě nám na baráku dělají zateplení, navrtávali polystyren, vrzání začalo potom. Nemůže to souviset?
jJitko, omlouvám se, ale:
když křídlo okna otevřete, nemůže se těsnění křídla dotýkat rámu. Ano okna si sednou. Dělejte jak uznáte za vhodné, ale já bych zavolal dodavateli firmy a domluvil se na (NE)reklamaci.
souvislost se zateplením jedině, že zanesli nečistoty...
Děkuji, firma slíbila, že ještě přijede a okna znovu seřídí, tak se s nima domluvím co a jak. Souvislost jsem myslela tu, že se zdi při navrtávání polystyrenu třesou,jestli to nemůže způsobit nějaké zkřížení oken nebo tak něco. Omlouvám se pokud zní mé otázky hloupě, nejsem zrovna technický typ. Ještě jednou díky.
Měla jsem taky podobný problém nejen s okny ale i s plastovými dveřmi.Dala jsem to jako reklamaci,přijel montér,přešrouboval pár šroubů a bylo po problému.Když jsem se ptala čím to,když jsou okna i dveře nová,montér řekl že tohle je dost častá závada,prorože okna si tzv."sedají"Takže doporučuji tohle řešit jako reklamaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.