Nejste přihlášen/a.
Přeji všem hezký den,
na chatě mám stěnu z bílých cihel. Je rovná, ale za těch cca 30 let zašpiněná a místy omlácené hrany. Nejdříve mě napadlo to nahodit. Potom jsem si řekl, že sádrokarton přímo přišroubovaný na zeď bez roštu bude nejrychlejší. Sádrokarton ovšem není moje hobby. Nemám ho moc rád. Nakonec mi soused poradil natáhnout stěnu slabou vrstvou lepidla s perlinkou a na to štuk. Co myslíte, co bude nejlepší, popřípadě máte někdo nějaký jiný nápad?
Díky moc
Honza
zřejmě je to v místě, kde dochází k nárazům na stěnu a hrany cihel se omlátí... pokud dáte sádrokarton, který je měkčí než ty cihly, určitě těch prohlubní, děr a podobných vad bude více... a když ho budete chtít opravit, tak budete muset shánět někoho, kdo má sádrokarton jako hobby.
takže asi opravdu omítnout, jak radil soused...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.