Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krupe plovouci podlaha jen tak?

Od: c00b00s odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer, chtel bych se zeptat jesli je mozne ze krupe plovouci podlaha v byte i kdyz po ni nikdo nechodi?:D jsem totiz sam doma a jen o tak prokrupava obcas.. tak se docela bojim :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Řekl bych, že tam máte duchy, nebo hlodavce, či to může být tím, že když ji pošlapete, ona kapánek klesne a postupně se vrací :D

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Já bych se nebál . To bude jenom nějakej Poltergeis. Ti jsou většinou neškodní. Jenom pokud nemají hlad. Potom ...

repkin*
hodnocení

0x

Pravděpodobně to budou nerovnosti, pokud je podlaha nebo podklad dřevěný, je možné, že dřevo stále pracuje, ale to by se stávat u plovoucí podlahy myslím nemělo. Chce to nejdřív zjistit příčinu a tu pak odstranit. Možná že Vám někde na plovoučce vznikla bublina, vlna, nerovnost poté jste nastěhoval nábytek a ta nerovnost se ted nemůže srovnat a tak to vlivem tepelné roztažnosti pracuje. Dost často se to stává např u koberce, ale ten nevrže. *smich*

hodnocení

0x

podle mě to plovoučka nedělá, je to něco jiného.

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Podlaha působením změny teploty dilatuje a u některých typů to může být trošku víc slyšet.Ono hodně záleží na typu plovoučky a kvalitě položení.

rrlllll
hodnocení

0x

jak název napovídá, jedná se o plovoucí podlahu a pokud máte někde u zdi malé mezery, mohla podlaha doplavat až ke zdi a už se nemá kam dál hnout, takže vzniká pnutí. nevěřil jsem, jak moc dokáže reagovat na změny teplot. je to znát hlavně u větší plochy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]