Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody vody - kolik stojí 1m?

Od: lumca* odpovědí: 9 změna:

Prosím muže mi někdo říct kolik asi stojí nové rozvody vody v rodinném domě, od hlavního přívodu k boileru je to asi 8m, a od boileru k ostatním věcem nejdál 6m. Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. lumca , záleží jak kdo to dělá. Tady se bere za metr PPR 20 - 130,- a za PPR25 - 150,- Za vyustek - 100,- (vyustek je ukončení PPRka závitem. tzv. nástěnka nebo přechod) V ceně je zahrnut materiál a práce + izolace. A zasádrování. Není v tom sekání drážek. Tou 25 bych šel těch 8m k tomu bojleru a dál 20,- Ale někdo dělá v hodinovce . Já mám raději úkol . Nikdo mi nestojí za prdelou a nepočítá jak dlouho jsem na obědě. Ale to je pouze hrubý výpočet. Někde jdeš 5m rovně a někde to je samé kolínko.

lilil

To je dobrá cena. Hned bych Vás brala.

instalater*

Pro - lilil- není problém . Jsem svobodný. Takřka nepoužitý.

lilil

Tak jo. A odkud jste?

instalater*

Pro -lilil -z JM , ale když já se ženských bojím. Všechny chtějí jen to jedno. O věneček nás připravit a pak se o nás starat.

lilil

To je škoda. Tak kdyby jste změnil názor dejte vědět, já jsem ze středočeského.

lumca*
hodnocení

Děkuji za odpověd, moc mi pomohla

figurek*
hodnocení

0x

mě něco podobného stálo 3000 i s materiálem. Tady o ceně nerozhoduje délka trubek a vzdálenosti v metrech, ale spíš počet kolen odboček a taky to, jestli máte známého instalatéra. :)

tak za 3000 to musí být zloděj a ne instalatér. Materiál ve 20 cca 500,- Kč a práce pokud je to zručný člověk tak za 3 hod. nemá co dělat, pokud tam nebude nějaký velký problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]