Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych na svém pozemku postavit sklep cca 2,7*6m možná i větší a chtěl bych se zeptat zda na něj potřebuju projekt,
stavební povolení atd., aby až budu mít sklep postavený ať mě ho nikdo nenutí zbourat kvůli papírům. děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď, osobně jsem si myslel že bych nemusel dělat nic popř jen ohlášku na obec, ale mám strach že by mě někdo "naprášil" a pak bych se nedoplatil, takže nejlepší bude zajít na stavební úřad a vyřídit toho rači víc než míň.
Bez SP nic dnes nedělejte. I na chodník to potřebujete. Proto se divím, že někdo dělá stavbu na černo. To je takový průser. Naši sousedé staví černé stavby. Já tomu rozumím a bavím se. Až mě nas... , tak na ně pošlu kontrolu. Dojděte si na SÚ. Sousedi jsou darebáci. Nás napráskli několikrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.