Nejste přihlášen/a.
Uvažujeme o natažení stínicí tkaniny s 90% účinností na drátěný poplastovaný plot s podezdívkou ze ztraceného bednění (základy asi 70 cm). Máme ale obavy, pokud by byl silný vítr, aby se do stěny - plachty (30-40 m délka) neopřel a plot neponičil (tkanina neprofoukne). Máte s touto tkaninou někdo dlouhodobější zkušenost? Prosím poraďte, děkuji!
Já místo tkaniny, která nedělala dobrotu jsem použila vojenskou maskovací síť. Ona má tendenci za dva roky na slunci se rozpadnout i tak jsem jí nechala na plotě a kolem plotu vysázela popínavky - psí víno. Nepotřebuje žádnou podporu, samo se na plotě uchytí a za dva roky k nám nejen nefoukalo, ale ani nebylo vidět. Na podzim krásně listí mění barvy. Jen je potřeba jednou za rok přesahující šlahouny stříhat a opadané listí kolem plotu uklidit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.