Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perlinka v zimě

Od: tom78* odpovědí: 4 změna:

Zdravím

Potřebuji udělat perlinku v garáži na strop,aby mohli namontovat garážová vrata .Otázka zní,jestli existuje něco co se přidává v mrazech do lepidla?

V garáži je 0 stupňů-místama i -2 stupně.

Díky Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jsou lepidka do nuly možná i do nižších teplot!Což takhle "zateplit" garáž (přes otvor pro vrata) třeba dekou-geotextilíí nebo třeba jen igelitovou fólií na rámu s prkna abyste nemusel přitloukat do fasády!?

Pak byste mohl bez obav udělat stěrku na stropě!

tom78*

Děkuji

Mám jen Ytong-fasádu ještě né,mám to zateplené isoverem 6 cm v igelitu,takže tam je celkem dobře.Spíš mám obavy co přes noc?

To tam bude asi mírně pod nulou

Tom

pt®
hodnocení

0x

Tome, běžně se prodávají mrazuvzdorná lepidla. Máme dobrou zkušenost s takovým lepidlem od rakouské firmy "Murexin", prodává se v Bauhausu. Manžel dával na strop garáže asi 1-2cm polystyren a na to perlinku. Garáž je nevytápěná a máme plastová vrata posuvná na s pojezdem na strop. - pt

To Pt ano to jsou snad všechna flexi lepidla!On ale myslí lepidlo,se kterým se může pracovat i při minusových teplotách!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]