Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jakou barvu na starou plechovou střechu cca 15x5 (2x), 2 v1 dodávanou po 4-5kg a aby to nestálo majlant. Měli jsme vybraný FEST-B 2V1 /5kg (tím se před 5 lety natírala) za 730Kč- údajně se již nevyrábí, doporučena KOMAPRIM. Máte zkušenost i z nějakou jinou, nepříliž drahou, vhodnou na starý nátěr (aby se nemusel odstraňovat), aby se natřelo jen 1x a byl to rovnou základ i horní nátěr (2v1)? Děkuji za rady. L
Liduš, já jsem natíral Eternalem a jsem spokojen. Je třeba kvalitně očistit podklad, a odmastit...
No jo Milane, to je právě ono, je to děsně vysoká sýpka a tak to chceme zamest a natřít, aby se to nemuselo moc špirglovat a td. , už tak neví manžel jak se na střeše udrží. Ovšem jeho otec ji natíral ještě v 70ti letech a nijak se neuvazoval, lezl tam okýnkem ve střeše. Před 5 lety to nechal natřít někým z vesnice co byl bez práce, bohužel už pracuje v zahraničí. Díky na barvvu mrknu.
Já ho na netu také našla ale v každé prodejně v Brně mi řekli, že se přestal vyrábět.
doplněno 02.04.12 16:27:Prosím, poradíte kolik asi kg barvy (vybrána je Fest B 2 v1) je potřeba na cca 130m čtverečních? Vím, že jsem otravná ale vůbec tomu nerozumím a manžel tápe rovněž, jelikož cena nebude malá byla bych nerada kdyby mi barvy moc zbylo nebo naopak chybělo. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.