Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stara znicena strecha

Od: lukky007* odpovědí: 4 změna:

Dobry den chtel bych se zeptat jestli mi poradite nejaky napad nebo firmu na opravu strechy uz tam zatyka a uz tak trochu se bojim ze kazdou chvili spadne protoze ze spoda jsou tam dreveny tramy a uz asi 2 trochu praskly drevo uz je mokre uz je to hold hodne stary .Ma velikost 11m2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tezko poradit firmu kdyz clovek nevi kde bydlite.

Vzhledem k velikosti strechy by clovek mel najit sikovneho cloveka v mistni hospode.

lukky007*
28.03.12 15:31
hodnocení

v Moste

lolaprasatkova
hodnocení

0x

přetáhněte přes to plachtu. Jinak chce to pořádnou rekonstrukci. Jinak to spadne.

repkin*

11m2? nepřeťukl jste se? Já mám obývací pokoj 18m2, to by jste bydlel buďto v nudli nebo v garáži, každopádně jste tento problém měl řešit již před zimou. Pokud je střecha opravdu tak malá, tak jako krizové řešeni postačí kopit PE fólii s kovovými oky a natáhnout jí přes střechu a stáhnout nějakým lanem, ideálně kovovým. Mezitím můžete vklidu shánět firmu, aniž by Vám do stavby zatékalo s tím, že Vám to bude i trošku větrat. Každopádně 11m2 se mi zdá opravdu málo a firma by Vás spíš oškubala, asi bych to ve Vašem případě zkoušel svépomocí. Co máte za typ střechy a jakou máte krytinu? Ideálně pošlete fotku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]