Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mám platit nepoužité teplo

Od: iveta* odpovědí: 3 změna:

@Dobrý den,

prosím o radu při placení topení z pronajatých prostor. Prostor je využíván jako prodejna drogerie, ale vadí mi způsob placení topení, které je součástí Městského úřadu. Využívám jen dvě místnosti a také teplo, které platím zálohově a nyní mi úřad naúčtoval za roční období částku 24 tisíc korun a to i za velké prostry, které vůbec nevyužívám a za které také platím nájem. Přijde mi nefér účtovat teplo, které jsem dá se říct nepoužila. Děkuji za odpověď . Iveta Novotná

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

změnte smlouvu a pokud nemáte poměrové měřidlo - kolik tepla jste odebrala tak se nedivte - pokud není možná dohoda doplnte smlouvu o nové poznatky, pokud se nedohodnete a nezaplatíte riskujete soud který snejvětší pravděpodobností projedete...

hodnocení

0x

teplo se pravděpodobně rozpočítá na rozlohu pronajatých prostor, pokud chcete platit méně, méně si jich pronajměte... to je jednoduchá matematika ;)

hodnocení

0x
cituji:"prosím o radu při placení topení"...
ale nejde radit, když nevím jakou máte smlouvu, co je v ní uvedeno. Reklamovala jste součastný stav u pronajímatele, jak reagoval? Jak velký je prostor za 24 tisíc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]