Nejste přihlášen/a.
Máme doma schodiště, které vede z větší části podél zděné příčky, která je vysoká jen po strop přízemí. Nahoře na to navazuje SDK příčka. Jak mám to této příčky připevnit zábradlí? Je mi jasné, že se budu muset trefit do profilu, ale bojím se, že to bude pořád málo pevné. Nebo jsou mé obavy zbytečné?
hmm, pokud zde je opravdu nutne madlo uz jen pro lepsi pocit ci neohrabani steny
co takhle predstana (vyska do mista predpokladaneho madla) s UW, CW a vrsek zadelas nejakym peknym pruhem napr. lamino, drevo apod. navic ke schodnicim muzes prdnou LED bodovku, vypada to pekne
vys jak to myslim?
doplněno 27.03.12 21:26:nemyslim tim dat predstenu na schody, ale sikmo cca 10cm od(nad) schodnic a svetlo smerem dolu
já ještě přemýšlel nad jedním sloupkem úlně nahoře, který by byl chycený do schodu. Nějak se mi nechce oddělávat tu desku. Teda to oddělání by mi nevadilo, ale nechce se mi tam dávat novou a tmelit a brousit. Dole máme obývák a ten prach se dostane úplně všude.
Když bych tam chtěl dát to dřevo na vyztužení, tak by se nacpalo jen do profilu? Potom by šrouby držely skrz profil v tom dřevě? Jde jen o to, aby sřoub držel v něčem pevným? Musí to dřevo být po celé délce profilu nebo by stačilo jen v místě, kam se bude šroubovat?
Nešlo by tam dát skrz profil jen nějakou pořádnou hmoždinku?
tvrdost schodů zadnicí nám už totiž otestovala tchýně. Schody dost kloužou.
Stando: Jestli si tu předstěnu představju správně, tak jak by tam potom drželo to madlo? Přkládám obrázek, jak jsem to pochopil. Snad to to to, co jsi mysel...
jj, to jsem presne myslel, madlo zde spise zaklopeni tve nove predsteny, proste tak jak to mas namalovane a zvrchu podel steni das kus pekneho dreva (prkno) ci jinak nejak dofrezovane napr. ve stejnem duchu jak mas chody
na schodnice nalep nejaky pruh protiskluzu jinak zuchnes i ty, zde mel byt jiny lak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.