Nejste přihlášen/a.
dobry vecer,nevite jak dlouho vydrzi kabel zakopany v zemi?samozrejme ne gumovy.
Pokud je pokládka provedena dle normy tak jsou nezničitelné. Gumový kabel není určen do země. Také lze použít chráničku, která zaručí větší odolnost proti nechtěnému mech. poškození. koposkatalog.cz/...
diky za odpoved,ale je mimo,ptal jsem se protoze mm na strese krytinu ktera se vyrabi ze starych kabelu,a chtel jsem to jen tak pro srovnani zivotnosti.samozrejme ze to nejde presne,ale pro zajimavost.
To slyším poprvé, každopádně kabel v zemi a střešní krytina je docela rozdílná věc, zdá se mi, že pletete jablka a hrušky.
Ejhle, zase zkrytá reklama na vlastní firmu. Tazatel náležitě upoutal pozornost, aby pak veřejnosti předhodil odkaz na svou firmu, zabývající se něčím zcela jiným. Musím uznat, že se mu to docela povedlo.
Mimochodem, linoleum bych si na střechu vživotě nedal.
To jste se nemohl zeptat rovnou?Tak proč tu všichni přemýšlíme nad kabelama?
doplněno 27.03.12 21:09:dobry vecer,nevite jak dlouho vydrzi kabel zakopany v zemi?samozrejme ne gumovy.
Kde je tady něco o střešní krytině?Zase takový jasnovidci nejsme...
Právě že tato krytina se vyrábí z odpadu PVC.Může být podobná silnějšímu linu,nebo se z ní vyrábějí střešní šindele.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.