Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu sponkovačka, hřebíkovačka

Od: miracz* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, uvažuji o nějaké hřebikovačce, mám pujčenou malou na kolářské hřebíky (Einhel), ale to je takovy hodně hobby vercajk.

Na netu jsem našel

naradi-24.cz/...

Nemá s ní někdo nějakou zkušenost. Podle popisu soudím , že jede s hřebíky i se sponkami?!

Zajímají mě i jiné Makita, Dewalt, Bostitch, Paslode

Díky za reakce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nemamnick*
hodnocení

0x

prebena.cz/...
prebena.sk/...
Naprostá spokojenost cca 5let profi využití.

miracz*
hodnocení

Přiznám se , že tuto značku vidím poprvé, ale má hodně široký sortiment. Jaký model máš ty?

nemamnick*

hřebíkovačka 2p-J-50 SDS 16-50mm
sponkovačka 2p-H30 SD 12-30mm

miracz*
hodnocení

*sok* ty ceny jsou docela vysoké, to bych musel napráskat 1000 metrů palubek měsíčně aby se zaplatila

hodnocení

0x

Na nějaké profi použití bych to neviděl - je na malé sponky (5,8mm).

Například pro sponkování OSB desek dle výrobců je potřeba sponka aslespoň 10mm široká,

Možná tak na různé rámečky atd...

miracz*
hodnocení

Rád bych to používal na podlahové lišty, palubky a pod.. Domnívám se , že právě Bosh (modrý) je určený pro profi, Rozhoduji se ještě mezi Makitou (stejné parametry). Proo použití jednou za rok bych neplatil 3 tácy, ale vzal bych einhel nebo jinou shitovku za 800Kč.

pro OSB desku a záklop by mohla stačit nějaká pistol pro "D hřebíky 63mm ring"narazil jsem na YATO

strojnivybaveni.cz/...

nemamnick*

tak si to nekupuj a běž si to půjčit do půjčovny, na akci jednou za rok se to neoplatí koupit

miracz*
hodnocení

Asi jsem to špatně napsal , budu jí používat docela často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]