Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, mám novostavbu, za kterou potřebuji postavit terasu. Vykopal jsem základy, do kterých jsem zabetonoval ztracené bednění. Nyní potřebuji poradit další postup. Ve vaně ze straceného bednění je navážka, kterou uhutním. Nyní potřebuji radu, jak zabetonovat desku (deku). Samozřejmě počítám s tím, že budu muset použít kari sítě. Ve finále chci mít nalepenou dlažbu a obávám se, aby mi dlažba mrazem nepraskala či se nezvedla. Můžete mi poradit co dál? Je potřeba nějaká hydroizolace?
děkuji za jakoukoliv radu!
Pokud stavíš jen terasu,tedy plochu na rekreaci venku,není potřeba stavět jakékoliv základy.Dnes jsou pro tento způsob používány kotevní vruty zemní.Zjednoduší a zlevní celou stavbu.Terasa nejlépe z exotických dřev,nebo z dřevoplastů je hotova za dva dny.
JABRAKA
chceme dlažbu, terasa navazuje na dům a potom je metr dolů zahrada, proto potřebuji i základy
Máme to přesně tak,terasa pokračuje z francouzského okna a pod terasou je metr pozemek,dnes už bazén.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.