Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka SANGIORGIO návod k obsluze

Od: sangiorgiowf1000 odpovědí: 1 změna:

Stal jsem se vlastníkem starší automatické pračky SANGIORGIO WF 1000,bohužel bez návodu k použití.Podle mého je pračka tak 10 let stará a vůbec netuším kde se dala tenkrát koupit a u výrobce jsem na stránkách nenašel odkaz s podporou ,kde by se tento manuál dal stáhnout ani nikde jinde jsem nic nenašel.
Pokud ho někdo máte moc moc prosím o poslání kopieí.Odměna dobré duši převodem na účet 100,-Kč

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarrykurry*
hodnocení

0x

Já vás zdravím, ani nevím, že takový výrobce praček oxistuje, ale z vlastní zkušenosti vím, že se všechny pračky ovládají stejně. Dříve to popisovali číslicemi, nyní písmeny nebo obrázky. žádná jiná věda na tom nebude. Jestli chcete oporavdu lepší popis, vystavte tu nějakou fotku této pračky, hlavně ovládací panel, kde vám popíšu jednotlivé funkce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]