Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástavec na křídlové matky

Od: cockpunk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte jestli se dá někde na netu koupit nástavec na křídlové matky samostaně? Viděl jsem to jen v celé sadě bitů ale jinak jsem nikde nenašel:( díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ten jsem si vždy vyrobil,přiměřenou trubku,konec rozplácnout a druhý ohnout jako páku.

L

JABRAKA

hop®

...anebo přiměřenou trubku, a do konce vypilovat zářez na "křidýlka"...

mkat*
hodnocení

0x

Povoliť" kombinačkami", a pri dotahovani to neprehanat. Ved preto je tam kridlova matica aby sa dala povoliť aj dotiahnuť rukov.

cockpunk*
hodnocení

No kombinačkama (nebo i rukama), když máte dotáhnout nebo povolit asi tak 40 matek, přece jen by se hodil ten nástavec do aku vrtačky. Zkusím to s tou trubkou, a třeba to bodnout céočkem na imbus aby to šlo do ty vrtačky. Dík za rady!

Tuším že jsem tento "bit" viděl sólo v prodejně agrozetu v Jindř.Hradci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]