Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Litinová forma na beránka

Od: lolaprasatkova odpovědí: 3 změna:

Vždy když v ní upeču beránka, je to nepoživatelné. Vždy se to zkrcne. Máte nějaké technické rady?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

1x

Tovar se v litinové formě musí nechat po upečení ještě cca 15 min.,posléze opatrně vyjmout,také peču v "litince,"ale bábovku.Funguje to,vyzkoušeno:-P

 

hodnocení

0x

A když pečete bábovku tak se vám povede,co já vím se musí nechat pomalu vychladnout v teple, ne postavit do studena a nebo hned vyklepnout z formy po vytažení z trouby, ale to nejspíše víte a když ne tak vyzkoušejte.

 

uska*
hodnocení

0x

A opravdu je to litinová forma? Není to slitina a nebo kamenina?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]