Nejste přihlášen/a.
Potřebuji postavit plot z cihel výšky 200cm. Jde to podle přiloženého nákresu? Jak daleko si můžu dovolit od sebe postavit sloupky? Mám dovnitř sloupků vložit kulatinu 10mm? Mám dát pásovinu či kulatinu do maltového lože např. co 4-5 šár? Děkuji za rady!
Jestli bude plot na solidním základu, nebál bych se toho. Do šárů bych žádné železo nedával. Sloupek bude mít uprostřed díru? Při betonování základu bych na místa sloupku strčil roxor, nechal trčet nahoru a vnitřní mezeru po vyzdění sloupků vybetonoval. To budou pohledové cihly, nebo to přijde nahodit? Jestli pohledové tak použít kvalitní (třeba Klinker) maltu pro venkovní zdění. Mám něco podobného, sloupky jsou cca 2,5m od sebe. Zeď určitě provázat se sloupkem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.