Nejste přihlášen/a.
Mám dlohodobé problémy s myčkou. Mám myčku BOSCH 9 let, přestalo se točit spodní umývání. Vše je na první pohled v pořádku, manžel zdatný v opravách nenašel žádnou závadu. Myčku jsem vyčistila přípravkem od calgonitu, ale pořád se spodní umývání netočí. Myslíme si, že je tam někde nepořádek a proto se to netočí. Přemýšlela jsme, že tam při umývání naliju ocet, aby se to vyčistilo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nechci myčku vyměnit. Je to stroj vyrobený pro německý trh a myslím si, že jí budeme mít ještě 10 let. Taky nedávám leštidlo. Je to chemie, která zůstává na nádobí a my z toho potom jíme. Takže se to dostane do těla. Co si myslíte vy?
Tak to vypadá že nejde čerpadlo nebo je to někde ucpané spodní rameno se točí jen pusobením reaktivní síly vody stříkající z trysek, manžel musí jít po napájecí hadičce až ke zdroji tlaku a pokud funguje tak až k sání vše profouknot prpláchnout a zajistit průchodnost
Zdravím,
na koncích ramena jsou otvory které mohou být ucpané a voda stříká pouze nahoru a při tlaku vody ramenem neotáčí. Zapněte myčku bez nádobí a až začne mýt,otevřete myčku, obě ramena dejte do stejné polohy,zavřete ji a po 10vteřinách se podívejte na polohu ramen,zkuste ještě jestli nepřekáží nějaký nůž nebo tak.
doplněno 27.03.12 00:54:Jaké je E.Nr.../.. mrknem co tam všechno je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.