Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměry věnce

Od: matan* odpovědí: 5 změna:

Zdravím rád bych se zeptal, stavím rodinný dům bungalov svépomoci z porotherm 24 cm na pěnu rád bych použil z obou stran věncovky které mají 8 cm na věnec mi tímto zbívá 8cm není to málo? Je to jen bungalov bez podkroví s malou střechou. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

*sok* Pokud se nepletu, nemělo by toto být řešeno již v projektu, který měl vidět *cteni* projektant popř. statik a následně schválit stavební odbor příslušného úřadu?*nevi*

robin1*
hodnocení

0x

No mně to přijde sakra málo krytí výztuže 2 cm, výztuž 1cm to mezi těma roksorama budete mít 2 cm *hi*

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Pozední věnec 8 cm je sakra málo.Dejte věncovky tak jak to má být,jen z vnější strany.

mtan
hodnocení

rád bych se zeptal zda by nebylo lepší dát věncovky ze vnitř a z venku nalepit polystyren který tam stejně příjde a ten udělá další stěnu. Pokud to ten polystyren udrží? Bylo by to tak možné?

robin1*

Já osobně bych nedával věncovky ani sem ani tam (pokud teda budeš řádně zateplovat). Mně totiž takový věneček 24 x 24 cm příjde úplně akorát (na spodní hranici) už jen kvůli té rovnanině na pěnu pod ním :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]