Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk, zastaví se obraz

Od: iouj odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám starší Tv a set to box, k němu anténu, stává se mi že z ničeho nic se mi vypne zvuk, nebo se mi zastaví obraz..

musím poté Tv vypnout i set to box a poté to naskočí... v čem je chyba proč se to stává :...?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zkrat*
hodnocení

0x

Takhle na dálku se nedá jednoduše říct, v čem je chyba. Možností je totiž víc a všechny se projevují prakticky stejně:
1) příliš slabý TV signál;
2) špatně umístěná, nastavená nebo nevhodná anténa,
3) starý anténní kabel s vysokým útlumem a špatně udělanými konektory;
4) příliš silný nebo zesilovačem příliš zesílený a zkreslený signál;
5) výpadky zvuku by mohlo působit i nekvalitní propojení mezi settopboxem a TV...
A tak by se dalo pokračovat dál. Zkuste uvést víc podrobností - třeba typ settopboxu, jakou anténu používáte ( pokojovou, samostatnou venkovní, STA...), používáte zesilovač, jak máte propojenou TV se settopboxem (anténní koaxiál, SCART) a z jakého vysílače a kde TV vysílání přijímáte. Zda jste dostatečně blízko k vysílači na bezproblémový příjem si můžete orientačně zjistit na mapách pokrytí .

repkin*

Máme podobný problém se zvukem, zapnu TV, zapnu DVBT tuner (přes satelit), a obraz jde, zvuk z TV taky, ale zvuk z DVBT ne, dříve to vždycky naskočilo a nyní nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]