Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nikde nemohu sehnat (ani na internetu) misku vhodnou do trouby a průměru přibližně 17 cm, musí být bez uší a do výšky. Většina misek je do šířky. Mám však ideální porcelánový květináč. Nechci v něm nic péct, ale kynuté těsto musí být po vnější straně misky (květináče). Napadlo mě květináč obalit alobalem. Výsledkem má bát košík. Je to velká hloupost? Co byste mi potom poradili? když nemohu ohnivzdornou takovou misku sehnat.
Podobnou otázku už jsem zde odpovídala a odpovím stejně. V Globusu máte keramické květináče, různých tvarů,výšky. Stačí si vybrat. Můžete mít i širší, než sama uvádíte. Podívejte se na nabídku v netu.
doplněno 18.03.12 12:06:Na Google: Keramický květináč vysoký, dáte obrázek. Odkaz je moc dlouhý: google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.