Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava zahradní pumpy

Od: mikikus* odpovědí: 6 změna:

Komu mám svěřit opravu ručního čerpadla - zagrádkářské pumpy. Přestalo fungovat, pravděpodobně závada v sacím koši. Nenašel jsem žádnou firmu, neví někdo o někom? Děkuji. Okr. Opava - město.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

2x

To musí opravit každý zámečník. Nejlépe je, zeptat se v hospodě štamgastů, ti Vás hned nasměrují na známého odborníka.-

mikikus*
16.03.12 19:59
hodnocení

Děkuji.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Já to dělám , ale Opava je bohužel dost daleko . Ale když to zvládnu já , tak to už snad každej. Nejhorší je to dostat celý ven. Je to v jednom kuse a bohužel těžký. Bude to pravděpodobně pracovní válec , který se dá sehnat . Jsou tam asi tři velikosti . Hodně zdaru

mikikus*
hodnocení

Děkuji za radu.

jabraka*
hodnocení

0x

O které čerpadlo se jedná?Pokud je to LILA ,ta jde opravit i laicky,výměnou těsnění a klapek ve válcích.Sací koš je primitivní zařízení,pokud není shnilá klapka ,tak je oprava záležitostí hodiny.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zeptejte se tady, našla jsem to na netu.

Oprava zahradní pumpy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]