Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Bydlime s manzelkou a rocni dcerkou v panelaku v patem patre a i kdyz je manzelka velmi cistotna (ja snad taky :D), tak posledni dobou nachazime v detskem pokoji u dcerky vetsi mnozstvi (radove treba deset denne) malych broucku. Bohuzel tezko to nejak popisu, jsou asi tak dva az tri milimetry dlouzi a cerni. Obcas je najdem na stene, obcas na nabytku nebo na obleceni. Ted je manzelka nasla u dcery ve skriny s oblecenim a to bylo pro ni tak posledni sousto. Nema s tim nekdo zkusenosti, netusite nekdo, co by to mohlo byt nebo jak se toho vyvarovat? Diky.
Hezké odpoledne, myslím si, že tito broučci se vyskytují i u mě v bytě - většinou po zimě, když se oteplí, takže asi před týdnem jsem je zpozoroval. V průměru tak 5 za týden, taky nevím, o co se jedná...
Diky za reakci. Je pravda, ze mam pocit, ze se taky objevili az tak mesic zpet, jak byly ty tuhe mrazy.
Píšete poslední dobou...Nemáte doma kytky?Někdy se líhnou ze substrátu,který použijeme k přesazení.A blíží se jaro,tak možná byli někde zalezlí a teď se budí...Taky jsem je viděl u kamarádů,co bydlí v panelákách.Ti tvrdí,že j to už normální a po čase sami zmizí..Tak doufejte zatím je ničte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.