Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Broucci v panelaku

Od: kolicek* odpovědí: 11 změna:

Zdravim. Bydlime s manzelkou a rocni dcerkou v panelaku v patem patre a i kdyz je manzelka velmi cistotna (ja snad taky :D), tak posledni dobou nachazime v detskem pokoji u dcerky vetsi mnozstvi (radove treba deset denne) malych broucku. Bohuzel tezko to nejak popisu, jsou asi tak dva az tri milimetry dlouzi a cerni. Obcas je najdem na stene, obcas na nabytku nebo na obleceni. Ted je manzelka nasla u dcery ve skriny s oblecenim a to bylo pro ni tak posledni sousto. Nema s tim nekdo zkusenosti, netusite nekdo, co by to mohlo byt nebo jak se toho vyvarovat? Diky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Hezké odpoledne, myslím si, že tito broučci se vyskytují i u mě v bytě - většinou po zimě, když se oteplí, takže asi před týdnem jsem je zpozoroval. V průměru tak 5 za týden, taky nevím, o co se jedná...

kolicek*
hodnocení

Diky za reakci. Je pravda, ze mam pocit, ze se taky objevili az tak mesic zpet, jak byly ty tuhe mrazy.

poiu*

Máte na mysli toto: skudci.com/...?

kolicek*
hodnocení

To by mohlo byt, dost mi ho to pripomina. Hlavne fotky dve a tri. I kdyz tento co mame doma je jak pise manzelka "krovky jsou světle hnědý, zbytek je černý".

Nevim no. Doufam, ze to bude tou zimou a ze sami vypadnou!

poiu*

ahasver4*
hodnocení

0x

Píšete poslední dobou...Nemáte doma kytky?Někdy se líhnou ze substrátu,který použijeme k přesazení.A blíží se jaro,tak možná byli někde zalezlí a teď se budí...:)Taky jsem je viděl u kamarádů,co bydlí v panelákách.Ti tvrdí,že j to už normální a po čase sami zmizí..Tak doufejte zatím je ničte...:)

kolicek*
hodnocení

Kytky mame pouze tri a vsechny v obyvaku, kde prekvapive problem s broucky nemame. Navic jsme nic vice nez rok nepresazovali :( Doufam, ze zmizi casem no.

brundibaru*
16.03.12 15:00
hodnocení

0x

kolicek*
hodnocení

Tak maznelka si mysli, ze je to konkretne toto: skudci.com/...

lidus*
hodnocení

0x

Nejsem žádná špindíra a mam ve čtvrtém patře klasické mravence, v zimě spousty jakýchsi sluníček mnohotečných a dcera měla v 7 patře myš-rejska. Nechápu kde se berou a myš-rejsek k v 7 patře tomu nerozumím už vůbec.

kolicek*
hodnocení

Tak to doufam, ze si manzelka radsi ani neprecte :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma brouci v bytě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]