Nejste přihlášen/a.
Už vážně nevím jak přemluvit tatku aby nám udělal plot na naší zahradě.Děkuji za odpověd Diana
0x
jaký plot? jsou plochy tak jednoduché, že si jej skoro můžete postavit sama . . . takové skládačky. Ploty mohou být od betonových přes ocelové až po dřevěné. . . víte vůbec jaký chcete?
Já si myslím, že by stačilo jen začít a táta by se přidal. Tedy by se zatyděl a ujal se své chlapské role. Na mne to takhle zkouší moje pani a funguje to. Když se do něčeho nemohu dlouho dokutálet, tak začne dělat sama. A já když vidím, jak ji to nejde, pustím se do toho nakonec sám, abych dokázal, jakého má doma chlapáka.
Co by z nás bylo, nebýt ženských, že ano?
Na tátovi si tak alespoň natrénujete jak se s mužskými zachází. V životě se vám to bude vždy hodit, u případného vlastního partnera. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.