Nejste přihlášen/a.
Už vážně nevím jak přemluvit tatku aby nám udělal plot na naší zahradě.Děkuji za odpověd Diana
Taťka má udělat plot. Proč ho přemlouvat? Dejte návrh, tati, můžeme Ti pomoc, dělat plot. Chtěla bych se také něco naučit? Nevím z jakého materiálu plot bude, ale vždy se nějaká práce najde. Tatínek bude mít radost, že má pomocníky. Maminka mu k tomu uvaří, nebo upeče, co má rád a je to.
jaký plot? jsou plochy tak jednoduché, že si jej skoro můžete postavit sama . . . takové skládačky. Ploty mohou být od betonových přes ocelové až po dřevěné. . . víte vůbec jaký chcete?
Já si myslím, že by stačilo jen začít a táta by se přidal. Tedy by se zatyděl a ujal se své chlapské role. Na mne to takhle zkouší moje pani a funguje to. Když se do něčeho nemohu dlouho dokutálet, tak začne dělat sama. A já když vidím, jak ji to nejde, pustím se do toho nakonec sám, abych dokázal, jakého má doma chlapáka.
Co by z nás bylo, nebýt ženských, že ano?
Na tátovi si tak alespoň natrénujete jak se s mužskými zachází. V životě se vám to bude vždy hodit, u případného vlastního partnera. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.