Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatepleni stropu pod nevytapenou pudou

Od: lubikkk odpovědí: 1 změna:

Dobry den,muzete nekdo poradit chtel bych zateplit tramovy strop a nad nim bude puda ktera nebude vytapena.Klestiny mam 16 cm vysoke ve vysce 2.90m.Potrebuju se dostat na vysku 2,60m to znamena ze bych chtel dat mezi klestiny 160mm vatu Ursa 035 a pod vytvorim rost z lati na kriz klestin,a dam jeste 50mm vaty Ursa 039,a pretahnu to parotesnou folii Jutafol N 150 Reflex.Skladba vaty si myslim je dostacujici pro strechu se sklone 20 stupnu?Nevadi kdyz potom ten strop snizim o 30 cm niz?nebude se tam srazet voda na desky?pripadnou odpoved mi zaslete e-mailem diky Roman

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

lubíku, nějak se v textu špatně orientuji, sdělí tedy, jak jsem to pochopil já. Mezi kleštiny dát vatu..OK pod dát rošt z latí se domnívám, že ne, lepší zavěsit profily CD na uroveň požadované výšky. Dát vhodnou parozábranu (vybral jste dobře) a SDK.

21 cm vaty je určitě málo.

emailem rady nezasílám, páč ani tady není Váš email...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jutafol

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]