Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze lepit Ytong na hotovou dlažbu?

Od: punkturtle* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, předělávám koupelnu svépomocí a mám strach, že bych nenařezal hezky dlažbu ke kulaté vaně. Mohu to vyřešit tak, že napřed položím dlažbu a teprve na ni udělám podezdívku pod vanu z Ytongu? Bude to držet, když budu lepit maltou na Ytong?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

0x

Zdravíčko . Všechno jde , když se chce. Příčky se nemůžou stavět pouze tam , kde je pod betonem pěnový polystyren . Ve vašem případě je to ale jedno .Držet to bude. Já když jde o takovou malou práci , tak nekupuji lepidlo na ytong , ale lepím to rovnou lepidlem na obklad. Nemám pak tolik zbytků různých lepidel. Ve vašem případě se mi to zdá ale zbytečný . Konec té dlažby stejně překryjete obkladem tak že tam nějaká velká přesnost být nemusí. (o-5mm) A když si nevěříte , tak uříznete o centimetr větší a zbytek doštípete kleštěma. Prostě není problém s kterým si já mladý komunista nevím rady.

stavme*
hodnocení

0x

A čím chcete ten Ytong ochránit proti vlhkosti? Mokro z dlažby bude vděčně sát a sát. Celý ten nápad je poněkud vzhůru nohama a od konce.

instalater*

stavme - asi jste špatně pochopil dotaz. Můžete napsat jakou vlhkost máte na mysli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]