Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrovnat podlahu

Od: katt* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit mám rozdíl mezi podlahou v patře a koupelně cca 2 cm všude je zatím beton do koupelny chci dát dlažbu a do ostatních místností plovoučku.Nevím jestli rozdíl vyrovnat hobrou? Na netu jsem našel sílu 20mm.U samonivelačky bych asi vykrvácel,je toho asi 80m2 na dorovnání.

Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

Počítejte také s tím, že i ta plovoučka má nějakou šířku. Např. dřevěná podlaha má i 8mm šířky, takže pokud by jste tam dal 20mm hobry, tak zas budete mít podlahu moc vysokou. Každopádně osobně bych to asi tou hobrou pod plovoučku řešil. Pokud by jste tam měl něco jiného, musel by jste na hobru dát desky. Případně, pokud je betonová podlaha rovná, tak koupit sádrokarton a přilepit ho na podlahu jako dlaždice. Podlahy se z něj dělají normálně. Už jsem to viděl i v praxi, jen to bylo špatně udělané *smich*.

doplněno 02.12.12 16:55:

pardon, ne šířku, ale tloušťku

jabraka*

Sádrokarton snad ne,ale Rigidur,sádrovláknitou desku.

JABRAKA

hodnocení

2x

já jsem rovnal Anhydrydem, tam píšou okolo 2 cm. Cenově o dost levnější než samonivelačka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]