Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s vestavěnou linkou?

Od: kratas* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den... koupili jsme starší byt v klidné čtvrti... bydlel tam starý pár, kteří se nyní přestěhovali do RD. Na bytu nebyly dělaný nějáký úpravy asi od roku 1980. Takže dostali jsme to se starými parketami, dlaždičkami a linem... zeď je trošku opadaná, ale to nedělá problém, malíře už máme objednané. Náš hlavní problém je vestavěná linka... za ní je teda pěknej čurbes, a ještě nějáké staré zásuvky, a vodovodní baterie je přidělaná k boileru který je naproti v koupelně. Takže zde se nachází problém, co s ní dělat?...

Dá se vůbec koupit linka, která by šla udělat s takovýmto typem připojení vody?.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dá se vůbec koupit linka, která by šla udělat s takovýmto typem připojení vody?.

Nechápu...s jakým že to připojením se má linka dělat?

Z Vašeho popisu opravdu nevím na co se vlastně ptáte..

hujer123*

Také nevím, na co se přesně ptáte, ale je možno instalovat k dřezu stojánkovou baterii, kterou připojíte k bojleru ohebnými přívody a můžete ji umístit prakticky libovolně a všechny přívody se schovají pod linku.

Dá se to udělat přesně podle vašeho přání.

des*

K dřezu nikdy stojánkovou baterii.Za chvíli se mele jak krávě vocas,spojení není nafest,je to zdroj problému.Baterie patří na zeď a je pokoj .

askmenow*

Ve všech domácnostech, kde jsem fungovala, byly u dřezu stojánkové baterie (třeba i se sprškou - v kuchyni praktické) a nikdy to nebyl problém.

robin1*
hodnocení

0x

Určitě ano, namíru Vám dnes udělají vše (téměř vše):)

hahanaj*
hodnocení

0x

Jistě po tolika letech asi bude nutné udělat rozvody vody a elektřiny nové, takže si vše přizpůsobíte svému požadavku a vkusu-jde udělat i zdánlivě nemožné

hodnocení

0x
Ani mě není úplně jasný jakej je problém s vodou.
Já bych asi celou linku vyhodil a nechal si udělat novou. Přesně takovou jaká se mě líbí a podle toho udělal i novou vodu a elektriku.
V podstatě jedinej problém můžou být finance.

hodnocení

0x

Já bych si na takovouhle věc pozvala instalatéra nebo vodaře, případně stavaře, aby mi řekl, jak a za kolik by to řešil. Tihleti řemeslníci jsou velice všestranní, takže by vám ihned řekl, jak by řešil vodu, kuchyňskou linku, případné zdění a obložení kachlíky nebo něčím za linkou.*hej*Zavřel by oko a řekl sumu asi tak z voleje.

hodnocení

0x

podívejte s přívodem vody k lince problém nebude, dnes se používají takové ohebné hadice a ty vám přivedou vodu k lince resp. baterii v lince. samotná linka může být jakákoli, to neřešte. Zřejmě nemáte povědomí o dnešních možnostech instalací rozvodů potrubí vody.

jabraka*
hodnocení

0x

Právě takovou kuchyň rekonstruujeme.Není problém vyřešit jakýkoliv instalatérský,či jiný problém.Kuchyňskou linku stavíme přímo na míru.

JABRAKA

ivan5
hodnocení

0x

vybourejte to, novou linku vám udělají na míru a připojení vody není problém,navíc si ji můžete nechat natáhnout kam je potřeba.A nestojí to zase tolik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]