Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám nápad co s bílými cihlami ( klasický rozměr). Mám je naskládané na zahradě pod střechou již delší dobu. Je mě líto je vyhodit, na druhou stranu kdybych stavěl ( něco vetšího, koupím raději např. Ytongy). Když jsem se díval do inzerátů, nezdá se mě, že by o ně byl zájem.
Manželka by chtěla na zahradě "posezení" s grilem a udírnou, ale myslím si, že se tyto cihly na to nehodí. Vídám totiž sloupky k plotu z těchto cihel a většinou rychle destruují ( povětrnostními vlivy) nebo se mýlím?
Děkuji za případné náměty
Viděl jsem skvělé udírny postavené z bílé cihly...Taky mám jednu.A žádný devastující vliv jsem na nich nepozoroval.Ale je to na Vás,příjdou i jiné rady...
Koukám,že udírny vedou.Přeci jsme Češi!
Nevím kolik existuje druhů, bílých cihel. My máme z bílých cihel udírnu, nemá chybu. Naše použité cihly jsou hodně těžké, jsou těžší, než normální cihly.
Ytong, když z toho postavíte udírnu, tak se vám za pár let rozpadne. Ytong - stačí si vzít šroubovák a v jednom místě s ním točit. Nebude trvat dlouho a budete mít díru, jak velkou budete chtít. Jen můj názor.
doplněno 15.03.12 12:42:I takhle můžete udělat udírnu a krb.
Obrázek z netu. astronuklfyzika.cz/...
doplněno 15.03.12 12:43:Mají to uděláno nádherně.
My máme z bílých cihel už asi 15 let jeden komín. Topí se v něm každý týden a absolutně bez problému.
Také jsem se jednou nechal přesvědšit jedním stavitelem, že na komín jsou nejlepší bílé cihly. - "Ten vás přežije"
.Nechal jsem se ukecat a asi po 8 letech jsem ho musel nechat odbourat. A to byl vyvložkovaný na zemní plyn. Nevím, já jsem tady a komín je pryč, možná měl pan stavitel špatné zprávy o mém zdravotním stavu.
Takže komín rozhodně ne, spíš něco do zahrádky, třeba i tu udírnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.