Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva doplňků

Od: domca* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, máme hezkou novou koupelnu, nábytek máme z tmavého dřeva a ještě bych to chtěla doladit nějakými dolňky. Jenže vůbec nevím jakými aby to nebylo kýčovité a barevně to ladilo...hledala jsem inspiraci na netu a nic moc mě nenadchlo :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Modré? Stříbrné?*jasne*

ellin*
hodnocení

0x

K nábytku z tmavého dřeva by se mi hodila barva světlá champagne, slonová kost nebo jemně lososová. Záleží také na tom jaké máte zdi... (kachličky, barva, vzor)?

askmenow*
hodnocení

0x

Velmi záleží na zdech, kachličkách i podlaze. Mě se tamvé dřevo líbí s oranžovou.

domca*
hodnocení

No podlaha je bílá dlažba, kachličky jsou takové bílo-béžové (nemůžu nikde najít obrázek), no a ten nábytek je tento: lebon.cz/... - takový ten nejtmavší nakonci. Nemám foťák, takže to nemůžu nafotit. Já si právě říkám, jestli těch béžových barev už nebude moc...co myslíte?

ellin*

Tak to je nádherná barva, vážně. Aby se to trošku oživilo a nebyla tam ta béžová moc, tak bych tam klidně dala i tu lososovou, nebo nějaký odstín fialové- lila, levandule, ale i tmavší...

verun*

Ten nábytek je vyloženě krásný. To máte přímo z toho lebonu nebo slo jen o fotku?

domca*
hodnocení

Jsem ráda že Vám líbí, přiznám se, že občas se přistihnu jak na něj jen koukám :D :D Nene, je přímo z Le bonu, přišlo mi nejjednodušší poslat fotku z katalogu kde jsem ho vybírala...

verun*

Aha aha...ptám se proto že plánuji předělávku koupelny, tak projíždím snad všechny příspěvky kde se jen vyskytne slovo koupelna, abych načerpala nějaké znalosti a taky inspiraci a toto mě velmi zaujalo. Oni mají i katalog? A kde? Nemohla byste mi na ně poslat nějaký kontakt? Bych si tam zkusila zavolat nebo napsat a poptat se co a jak...

domca*

:D jako bych se viděla před pár měsíci :D Jasně mají, na jejich stránkách lebon.cz najdete vše, co potřebujete, i ten kontakt. A co myslíte, bude ta lososová s tím dřevem ladit? Přiznám se, že až na ručníky vlastně nevím co tam dát, svíčky mi manžel zatrhl :D

verun*

Mě osobně se ta losová ze zde nabízených barev k tomuto devu hodí nejvíce. Taky nechápu, co ti chlapi na těch svíčkách tak nesnášejí, vždyť je to tak romantický. Tak zkuste nějakou vázičku, sošku co já vím...

Děkuji za kontakt. A máte pravdu, je to o nervy :D

hodnocení

0x

Nakoupila bych si sadu ručníků a osušek, k tomu svíčku, hřeben ve stejné barvě, flakon parfému, vázu, květinu...prostě různé doplňky..K nábytku bych viděla žlutou, jako sluníčko, nebo oranžovou, fialovou, myslím, že by nebyla špatná i jasná zelená. A podle nálady bych ty sady střídala...

domca*
hodnocení

Ta lososová jak říkáte by mohla vážně vypadat pěkně...nějaké ručníky, svíčky a tak... :) Mám celkem ráda takové ty jemné barvy, takže i když by nějaké křiklavé barvy vypadaly hezky, asi bych se v tom moc necítila. Tak to se asi zítra půjde nakupovat doplňky :D

ellin*

Mě se ta lososová hodně líbí a do interiérů, které jsou spíše elegantní a jemné se hodí, protože to tam trošku prozáří, ale není kýčovitá a interiér zůstane stále takový "něžný".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]