Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme hezkou novou koupelnu, nábytek máme z tmavého dřeva a ještě bych to chtěla doladit nějakými dolňky. Jenže vůbec nevím jakými aby to nebylo kýčovité a barevně to ladilo...hledala jsem inspiraci na netu a nic moc mě nenadchlo
No podlaha je bílá dlažba, kachličky jsou takové bílo-béžové (nemůžu nikde najít obrázek), no a ten nábytek je tento: lebon.cz/... - takový ten nejtmavší nakonci. Nemám foťák, takže to nemůžu nafotit. Já si právě říkám, jestli těch béžových barev už nebude moc...co myslíte?
Tak to je nádherná barva, vážně. Aby se to trošku oživilo a nebyla tam ta béžová moc, tak bych tam klidně dala i tu lososovou, nebo nějaký odstín fialové- lila, levandule, ale i tmavší...
Jsem ráda že Vám líbí, přiznám se, že občas se přistihnu jak na něj jen koukám :D :D Nene, je přímo z Le bonu, přišlo mi nejjednodušší poslat fotku z katalogu kde jsem ho vybírala...
Aha aha...ptám se proto že plánuji předělávku koupelny, tak projíždím snad všechny příspěvky kde se jen vyskytne slovo koupelna, abych načerpala nějaké znalosti a taky inspiraci a toto mě velmi zaujalo. Oni mají i katalog? A kde? Nemohla byste mi na ně poslat nějaký kontakt? Bych si tam zkusila zavolat nebo napsat a poptat se co a jak...
:D jako bych se viděla před pár měsíci :D Jasně mají, na jejich stránkách lebon.cz najdete vše, co potřebujete, i ten kontakt. A co myslíte, bude ta lososová s tím dřevem ladit? Přiznám se, že až na ručníky vlastně nevím co tam dát, svíčky mi manžel zatrhl :D
Ta lososová jak říkáte by mohla vážně vypadat pěkně...nějaké ručníky, svíčky a tak... Mám celkem ráda takové ty jemné barvy, takže i když by nějaké křiklavé barvy vypadaly hezky, asi bych se v tom moc necítila. Tak to se asi zítra půjde nakupovat doplňky :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.