Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábytkové panty

Od: qa* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

potřebuju poradit s výběrem nábytkových pantů. Jde o kuchyňskou linku, s naloženými dvířky.

Jaké panty použí? Většinou jde o dvířka o rozměru cca 70x30 cm, stačí tam 2 panty?

Pak mám větší dvířka u jedné škíně - cca 120x40cm - kolik tam mám dát pantů?

Dvířka jsou z MDF 19mm.

Určitě existuje víc druhů pantů s různými výhodami a nevýhodami. Mohl by mi někdo z vás aspoň navést, kde co hledat, co si přečíst?

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Na malý dvířka dva panty, na větší dej tři. Jinak nedělej z toho vědu, vyber si panty ke kterým jde přidat tlumič, nebo rovnou panty s integrovaným tlumičem. Já je tedy moc rád nemám, já radši panty s naklapávacím tlumičem.

hodnocení

0x

Podívat se na nábytkové panty můžete zde z netu: Najetím na název vidíte i obrázek, jak pant vypadá.

kili.cz/...

stolarskepotreby.cz/...

doplněno 12.03.12 10:20:

dodatek obr.

Nábytkové panty

hodnocení

0x

Tady je i vysvětlení jaký druh pantů použít. dvere-kovani.cz/...

Nábytkové panty #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]