Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace bytu

Od: antea odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, zajímalo by mě, jestli má kupující právo na opravu popraskaných omítek, jedná se mi o tento problém, před 5ti lety jsme od developera zakoupili nový byt, v němž nám v rozmezí 4let byla 3krát opravována v rámci reklamace popraskaná omítka, po 3/4 roce od poslední opravy se v rozmezí 30ceti min., kdy se ozvala dutá rána, na příčce vytvořila po obou stranách puklina. Dle statika, kterého kontaktoval developer nejde o nic hrozného, mě by však zajímalo, jestli máme možnost nárokovat náklady na opravu, nebo opravu po developerovi, když se jedná stále o stejnou vadu, již po 4té reklamovanou. Bohužel záruka na byt byla 36 měs. Děkuji za odpověď Andrea

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Andreo, od koho máte koupený byt? Většina vad se projevý do 2 let. Tohle je divná vada. Můžete sem dát fotku?

antea
hodnocení

Byt jsme kupovali od Developera GEOSAN, každopádně s tím, že je divné, aby v bytě po 3ch opravách a 5ti letech co stojí, stále praskaly omítky s vámi souhlasím a vkládám foto. Andrea

Reklamace bytu
antea
hodnocení

Vkládám další foto, Andrea

Reklamace bytu #2

m
hodnocení

0x

zaruka zacina po oprave bezet zase od zacatku - pokud byla vadou praskani omitek z duvodu "sedani" objektu, tak po opravr vam bezi zase dvouleta/trileta zaruka.

antea
hodnocení

Vím o tom, že se reklamace nějakým způsobem prodlužují, ale bohužel mě ve spotřebitelské poradně vyvedli z omylu, to prodloužení je minimální, právě, že to bohužel není o celé ty 2/3roky, takže se do tohoto termínu nevejdeme, ale díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]